Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    franky1219's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    CA doesnt start after injecting

    Hi, im on win 7 ultimate 64 bit. I was using nightmare hack 1.6 before he got patched. Now when i try to use the new version, the game does not start anymore. I use n-jector portal and extreme injector...i got the little msgbox saying : "injected successfully". i can see engine.exe running in the task manager but the game dont show up...i wait about 5 min before killing the process ans try again. still the same problem. the game work if i dont use hack....i can play legit but i dont want lol. Plz help me

  2. #2
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,855
    Quote Originally Posted by franky1219 View Post
    Hi, im on win 7 ultimate 64 bit. I was using nightmare hack 1.6 before he got patched. Now when i try to use the new version, the game does not start anymore. I use n-jector portal and extreme injector...i got the little msgbox saying : "injected successfully". i can see engine.exe running in the task manager but the game dont show up...i wait about 5 min before killing the process ans try again. still the same problem. the game work if i dont use hack....i can play legit but i dont want lol. Plz help me
    did you press the "ok" box ?

  3. #3
    AtomicStone's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    828
    Reputation
    18
    Thanks
    476
    My Mood
    Lurking
    A lot of people are having problems with that hack. It's probably bugged on some PC'S because it works for me.

  4. #4
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,694
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,106
    My Mood
    Happy
    Make sure you pressed Okay on the box.

    Try using different Injectors, PerX Always works for me.

    If those fail to, it might just be the hack.


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  5. #5
    franky1219's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i did press the ok button...i think the messagebox make the game disappear from the screen but is still runiing in background...i tried hackerstriker hack...with no msg box and the game load properly.

Similar Threads

  1. [Help] Crossfire doesn't start after injection
    By RachelRoxxxx in forum CrossFire Spammers, Injectors and Multi Tools
    Replies: 14
    Last Post: 06-10-2012, 05:56 AM
  2. Box doesnt appear after injecting
    By xdemafia in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 09-19-2010, 03:34 PM
  3. [Help] After injecting the hack an starting warrock, the hack closes!
    By kiyan1 in forum WarRock Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2010, 06:04 AM
  4. The game doesnt start! after new Installation!
    By thisisme786 in forum CrossFire Help
    Replies: 15
    Last Post: 04-07-2010, 04:32 PM
  5. my ca will not start after i got hack !!!!!!!
    By hack3r940 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2009, 03:53 PM