Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    kkratos1's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Tennessee
    Posts
    99
    Reputation
    0
    Thanks
    5
    My Mood
    Yeehaw

    ALL DETECTED HACKS

    Why don't the makers of the hack use a DLL scrambler or something to make the ahcks "fresh" again and re-post them as updated or something when it becomes detected? I know I have done it before and it has worked, Does it still work? I just want some feedback from actual hack coders.
    Combat Arms Hack Support




    LOOK AT MY REP TO POST RATIO!!!
    Press it.. Don't just say it

  2. #2
    Jason`'s Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Wellington
    Posts
    1,022
    Reputation
    116
    Thanks
    58
    My Mood
    Tired
    I have Tried it once, And it didnt work.
    But that might just be how I did it.

    When updating a Hack, The Hack Creator need's to Add;
    - New Detour's
    - Some time's New PTC Method's
    - Even New SendToServer Code's.





  3. #3
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,693
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,105
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Jason` View Post
    I have Tried it once, And it didnt work.
    But that might just be how I did it.

    When updating a Hack, The Hack Creator need's to Add;
    - New Detour's
    - Some time's New PTC Method's
    - Even New SendToServer Code's.
    Why add new detours if the current ones already work.
    You don't need to change the PTC "Method"
    The only thing you can do is change the ID so it'll loop back to the original, but that won't do anything.


    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  4. #4
    Xipher's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, AU.
    Posts
    1,784
    Reputation
    472
    Thanks
    1,688
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by kkratos1 View Post
    Why don't the makers of the hack use a DLL scrambler or something to make the ahcks "fresh" again and re-post them as updated or something when it becomes detected? I know I have done it before and it has worked, Does it still work? I just want some feedback from actual hack coders.
    If it has been detected before a patch, and if you scramble/change the md5 it should work as that's all hackshield 'detects'

    If it doesn't work after a patch, a dll scrambler won't work as the addresses that the hack attaches itself to changes after a patch.

Similar Threads

  1. [Release] Auto Injector Bypasses All Detected Dll hacks
    By gothboii97 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 03-27-2010, 12:12 PM
  2. Yeah all these hacks are detected
    By phaktz in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2010, 09:36 PM
  3. ALL WARROCK HACKS DETECTED!
    By xziiled in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 10-30-2009, 10:49 AM
  4. All detected hacks are undetected.
    By Dave84311 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 10-29-2007, 08:54 PM
  5. Tutorial's please.. all the leechers are getting mad of downloading detected hacks :)
    By hahagotyoulooking in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2007, 01:57 AM