Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Boobehs's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Belly of the Beast
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed

    Unhappy CA crashes in loading screen after I inject a hack!!

    I've tried different injectors and scrambled the DLL's but nothing works! Should I re-install?
    I
    have Windows 7 64-Bit. Please help. Also, NO I don't get DLL erros and YES i do have x86 distributeable package installed.
    Last edited by aeronyx; 06-04-2012 at 10:36 PM.

  2. #2
    cubanelite's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    192.168.1.1
    Posts
    138
    Reputation
    81
    Thanks
    113
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by Boobehs View Post
    I've tried different injectors and scrambled the DLL's but nothing works! Should I re-install?
    I
    have Windows 7 64-Bit. Please help. Also, NO I don't get DLL erros and YES i do have x86 distributeable package installed.
    If it crashes in the loading screen, that means that the hack is Detected. Try a different one.
    If you have any questions, PM Me. I always check them.
    PEACE, HOMIES!

  3. #3
    kevi3434's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    495
    Reputation
    24
    Thanks
    44
    My Mood
    Psychedelic
    What Cubane said, either patched or detected. To be sure which hack are you trying to inject and with what injector?

  4. #4
    Boobehs's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Belly of the Beast
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by cubanelite View Post
    If it crashes in the loading screen, that means that the hack is Detected. Try a different one.
    I'm pretty sure a hack that was posted only hours ago is not detected...

  5. #5
    Flengo Jr.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    female
    Location
    anywhere
    Posts
    608
    Reputation
    113
    Thanks
    197
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Boobehs View Post
    I've tried different injectors and scrambled the DLL's but nothing works! Should I re-install?
    I
    have Windows 7 64-Bit. Please help. Also, NO I don't get DLL erros and YES i do have x86 distributeable package installed.
    Turn Off your Anti-Virus and try it if not Re-install.


    http://www.mpgh.net/forum/207-combat...base-yolo.html

    Biggest Leecher in History



    Leeching Libary - NEOHACKS

    Is this so neo[/SPOILER]

  6. #6
    Boobehs's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    Belly of the Beast
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    MY AV has always been off but i found a hack that works. Thanks anyways

  7. #7
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by Boobehs View Post
    MY AV has always been off but i found a hack that works. Thanks anyways
    /Solved .

Similar Threads

  1. [Solved] Crashed at Loading Screen!Help!
    By 48Aces in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 08-04-2011, 05:28 AM
  2. [Solved] Game crashing upon loading screen finished
    By sneezing panda in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-24-2011, 01:27 PM
  3. [Help] (Source Code Included)Game Crashes after I inject my hack
    By johnnydicamillo in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 4
    Last Post: 12-16-2010, 06:57 PM
  4. Crashing on the loading screen when injecting a hack?
    By Lhemgo135 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2010, 04:19 AM
  5. HELP GAME CRASHES IN LOADING SCREEN
    By trigg3rman in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2010, 10:09 PM