Thread: CA Shuts Down!

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    PancakeX's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    CA Shuts Down!

    Whenever I start CA, it opens, everything runs normally...the Nexon screen pops up, then the Combat Arms screen, then the little running man, and once it's loaded, it shuts down. No message, nothing. No error code. Not even a microsoft window telling me something's wrong. Anyone else have the same issue? How do I fix this? .

    Also.. I've recently downloaded a couple of tappers, they didn't work, would removing them help?

    Windows Vista, 32-Bit.
    Last edited by aeronyx; 06-14-2012 at 07:34 PM.

  2. #2
    DisturbedA7X's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    CA Modding Section + Minecraft section
    Posts
    1,382
    Reputation
    45
    Thanks
    210
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by PancakeX View Post
    Whenever I start CA, it opens, everything runs normally...the Nexon screen pops up, then the Combat Arms screen, then the little running man, and once it's loaded, it shuts down. No message, nothing. No error code. Not even a microsoft window telling me something's wrong. Anyone else have the same issue? How do I fix this? .

    Also.. I've recently downloaded a couple of tappers, they didn't work, would removing them help?
    Removing them could help, and have you tried uninstalling CA, then reinstalling it?

    Also, what OS are you using and are you trying to play legit or are you using a hack? (If hacking, the problem could be that the hack you're trying to use is detected.)


  3. #3
    PancakeX's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Windows Vista, 32-Bit. No hack. Whenever it's detected I cypher with bytecypher. Installed and Uninstalled twice.

  4. #4
    Beatz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    In your head.
    Posts
    2,119
    Reputation
    66
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    It could be your graphics card than, need to upgrade. That's the only thing I can think of that might cause the problem.
    Don't Talk If You Can't Do.


  5. #5
    DisturbedA7X's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    CA Modding Section + Minecraft section
    Posts
    1,382
    Reputation
    45
    Thanks
    210
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by PancakeX View Post
    Windows Vista, 32-Bit. No hack. Whenever it's detected I cypher with bytecypher. Installed and Uninstalled twice.
    Try uninstalling via Control panel (add or remove programs) then going to My Computer and making sure there is no CA folder. Also try clearing your system cache. Then reinstall and try playing again :3


  6. The Following User Says Thank You to DisturbedA7X For This Useful Post:

    PancakeX (06-14-2012)

  7. #6
    PancakeX's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Deleted all hacks, injectors, tappers, everything combat arms related. The folder, uninstalled and removed installer, redownloading and reinstalling.

  8. #7
    nbness's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    32
    Thanks
    12
    Ive got Vista 32 bit but ive got no problem. Im even on my crappy integrated video card.
    The only time CA crashes for me is when my hack is detected :S


  9. #8
    Xipher's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, AU.
    Posts
    1,784
    Reputation
    472
    Thanks
    1,688
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by PancakeX View Post
    Deleted all hacks, injectors, tappers, everything combat arms related. The folder, uninstalled and removed installer, redownloading and reinstalling.
    Still got the same issue?

  10. #9
    PancakeX's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I installed again after the updates today and it's working fine without hacks. I haven't tried any hacks. Thank you .

  11. #10
    DisturbedA7X's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    CA Modding Section + Minecraft section
    Posts
    1,382
    Reputation
    45
    Thanks
    210
    My Mood
    Lurking
    Last edited by DisturbedA7X; 06-14-2012 at 05:20 PM.


Similar Threads

  1. Combatarms shuts down during game play
    By dknight12345 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 12-25-2008, 02:55 AM
  2. Tappers used to shut down Ventrilo servers
    By Garrison101 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2008, 08:19 PM
  3. Quick Note about people's CA Shutting Down
    By skip in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 08-09-2008, 10:38 PM
  4. High school shuts down
    By Gourav2122 in forum Flaming & Rage
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2007, 08:18 PM
  5. summer school shut down
    By Gourav2122 in forum General
    Replies: 22
    Last Post: 07-11-2007, 06:09 AM