Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    sahmis118's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    205
    Reputation
    -9
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad

    Crashing every 10-45 mins

    So i've been having this problem and its veryyyyyy annoying.Everytime i open CA, it takes a million years to get into a server like usual, then i join a game to play....So im playing (Without hacks,remeber that) and i just CRASH! Anyone had this problem or can you fix it?PLEASE????

  2. #2
    Xipher's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, AU.
    Posts
    1,784
    Reputation
    472
    Thanks
    1,688
    My Mood
    Innocent
    It's nexon's fault for making a terrible game.

    What you can try doing is re-installing your game and running a CA Cleaner then CCLeaner.

  3. #3
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Try flushing your DNS.

  4. #4
    Jason`'s Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Wellington
    Posts
    1,022
    Reputation
    116
    Thanks
    58
    My Mood
    Tired
    Try Running Ccleaner, it could be your Temp folder's etc...





  5. #5
    Drake's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Belgium,Oost-Vlaanderen
    Posts
    12,681
    Reputation
    1801
    Thanks
    4,857
    run ccleaner .
    make sure you don't have any web browsers open .
    and try to run combat arms in a different compatibility mode .

  6. #6
    sahmis118's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    205
    Reputation
    -9
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Xipher View Post
    It's nexon's fault for making a terrible game

    What you can try doing is re-installing your game and running a CA Cleaner then CCLeaner.
    First i wanna say congratz on Minion, you are a beast and deserve it.Second, i run Ccleaner on my pc everyday.

    ---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

    Quote Originally Posted by Jason` View Post
    Try Running Ccleaner, it could be your Temp folder's etc...
    Same thing i said too eminem, i in Temp and delete things there everyday.

    ---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

    Quote Originally Posted by Eminem View Post
    run ccleaner .
    make sure you don't have any web browsers open .
    and try to run combat arms in a different compatibility mode .
    I have done the first two things, i will try with the compibilty thing,

    ---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

    Quote Originally Posted by aeronyx View Post
    Try flushing your DNS.
    How do you flush DNS?

  7. #7
    lollarhacks's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by sahmis118 View Post
    First i wanna say congratz on Minion, you are a beast and deserve it.Second, i run Ccleaner on my pc everyday.

    ---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------



    Same thing i said too eminem, i in Temp and delete things there everyday.

    ---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------



    I have done the first two things, i will try with the compibilty thing,

    ---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------



    How do you flush DNS?
    elevated command prompt, type "ipconfig /flushdns"
    I didn't think about that, trying it now for I'm having the same problem

  8. The Following 2 Users Say Thank You to lollarhacks For This Useful Post:

    [MPGH]aeronyx (07-06-2012),azooz100 (07-10-2012)

  9. #8
    sahmis118's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    205
    Reputation
    -9
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by lollarhacks View Post
    elevated command prompt, type "ipconfig /flushdns"
    I didn't think about that, trying it now for I'm having the same problem
    You try it and then message me?

  10. #9
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by Eminem View Post
    run ccleaner .
    make sure you don't have any web browsers open .
    and try to run combat arms in a different compatibility mode .
    Combat Arms doesn't allow you to run it in compatibility mode.

    It will not launch if you do so.
    @sahmis118

    Flushing your DNS literally takes 20 seconds. Do it yourself.

  11. The Following User Says Thank You to aeronyx For This Useful Post:

    azooz100 (07-10-2012)

  12. #10
    sahmis118's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    205
    Reputation
    -9
    Thanks
    0
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    Combat Arms doesn't allow you to run it in compatibility mode.

    It will not launch if you do so.
    @sahmis118

    Flushing your DNS literally takes 20 seconds. Do it yourself.
    Btw i did it and yes it didnt work

  13. #11
    -i2rain-'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Hungover
    Mines crashing quite frequently as well, and it doesn't matter what i do, it just crashes.

  14. #12
    unknowned_xd's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    I live in a world called MPGH.
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    70
    My Mood
    Angelic
    what is you IOS for your computer??
    1. Reinstall combat arms.
    2. if it doesn't work, on the combat arms main link on your desktop, right click and press properties. then after, click compatibility. After you should see that it doesn't have a tick in the box in compatibility mode. Press it, then press windows 95. what ever you do DON'T CLICK THE TICK BOX AGAIN. then press apply and ok. Start CA and it should work..

  15. #13
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by unknowned_xd View Post
    what is you IOS for your computer??
    1. Reinstall combat arms.
    2. if it doesn't work, on the combat arms main link on your desktop, right click and press properties. then after, click compatibility. After you should see that it doesn't have a tick in the box in compatibility mode. Press it, then press windows 95. what ever you do DON'T CLICK THE TICK BOX AGAIN. then press apply and ok. Start CA and it should work..
    Compatibility mode + CA = CA doesn't start.

  16. #14
    jamesouch1's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    First off straight a way. IF you have win7 64 bit its nexon itself go to nexon forums its EVERYWHERE. if not then could be slow internet, messed up AV/firewall, blocked ports, nexon's hack sheild detecting a hack which is probably anything in the background (since they just banned my account for having a thrid party (notepad) in the background so i dont have my main -.- but anyways) use CA cleaner and ccleaner if those don't work reinstall and hmm update your drivers and such.

    and unknowned_xd what post havnt you said that in for help -.-
    Last edited by jamesouch1; 07-10-2012 at 08:16 AM.

  17. #15
    Tony Stark`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    5,370
    Reputation
    212
    Thanks
    458
    I personally think its just the game I have the same thing no hacks or anything and it will just crash I think its a nexon mess up

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] Xipher hack crashes every game
    By C-A-N-A-D-A- in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2012, 03:55 AM
  2. [Help Request] CA crashing every 5-30 minutes!
    By TopSeller in forum Combat Arms Help
    Replies: 29
    Last Post: 06-22-2012, 03:27 PM
  3. [Help Request] CA Crashes every time I leave a game or it ends (no hacks)
    By lukutiss1324 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2011, 03:26 PM
  4. [Solved] Combat Arms Crashes Every Second Game
    By FukoChan in forum Combat Arms Help
    Replies: 16
    Last Post: 05-12-2011, 07:27 AM
  5. [Preview] Wrrk Crash Every time
    By tabuzo013 in forum WarRock Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 07-03-2010, 06:24 AM