Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  1. #16
    Xipher's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, AU.
    Posts
    1,784
    Reputation
    472
    Thanks
    1,688
    My Mood
    Innocent
    Try using InjectIT CCAE
    In the CA tools section.

  2. #17
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    [QUOTE=spankyhamster;6282946]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    You can't have two of dll files with the same name you should have replaced them both... Go into the folder delete them both and put a new one in.
    ok. i did as u said and i downloaded the same dll and replaced them both but im still getting the same error each time i try to inject/ try to use a hack.
    error:
    the procedure entry point_invalid_parameter_noinfo_noreturn could not be located in the dynamic link library MSVCR100.dll.

  3. #18
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    [QUOTE=IStoleUrAWP;6285200]
    Quote Originally Posted by spankyhamster View Post

    ok. i did as u said and i downloaded the same dll and replaced them both but im still getting the same error each time i try to inject/ try to use a hack.
    error:
    the procedure entry point_invalid_parameter_noinfo_noreturn could not be located in the dynamic link library MSVCR100.dll.
    Download MSVCR100.dll and place it into your CA folder and system32.

  4. #19
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    [QUOTE=aeronyx;6285221]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    Download MSVCR100.dll and place it into your CA folder and system32.
    this is what i alrdy tried. i put the dll in my ca folder and in the system folder as i callled it or the system 32 folder. but now that's where im not sure what to do as i get the same error.

  5. #20
    spankyhamster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    You know that mirror in your bathroom? It's a two way mirror...
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    [QUOTE=aeronyx;6285221]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    Download MSVCR100.dll and place it into your CA folder and system32.
    ....... I didn't post that....

  6. #21
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    [QUOTE=spankyhamster;6285516]
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post
    [FONT="Lucida Sans Unicode"][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"]

    ....... I didn't post that....
    u told me to replace the 2 existing dll's that were the same in the system folder rite? i did that... by the system folder u mean the system 32 folder rite?

  7. #22
    spankyhamster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    You know that mirror in your bathroom? It's a two way mirror...
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    [QUOTE=IStoleUrAWP;6285572]
    Quote Originally Posted by spankyhamster View Post

    u told me to replace the 2 existing dll's that were the same in the system folder rite? i did that... by the system folder u mean the system 32 folder rite?
    Yeah and their should never be two .dll files with the same name in the same folder
    what I meant with earlier post is this thread is showing me stuff that's not right it's showing quote that aren't saying what the person quoted said, it's showin what someone else said... idk what's going on with this thread.

  8. #23
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    [QUOTE=spankyhamster;6285688]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    Yeah and their should never be two .dll files with the same name in the same folder
    what I meant with earlier post is this thread is showing me stuff that's not right it's showing quote that aren't saying what the person quoted said, it's showin what someone else said... idk what's going on with this thread.
    oh ok, i see. anyways i did what u guys told me to do and i doesnt work. im getting the same error with the same dll.

    ---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

    i says in the "The PROPER way to fix msvcr100.dll, msvcr100d.dll or d3dx9_*.dll errors" thread that "Make sure to DELETE any msvcr100.dll or msvcr100d.dll files from your Combat Arms folder." And you guys are telling me to put the dll in the CA folder

  9. #24
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    [QUOTE=IStoleUrAWP;6285718]
    Quote Originally Posted by spankyhamster View Post

    oh ok, i see. anyways i did what u guys told me to do and i doesnt work. im getting the same error with the same dll.

    ---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

    i says in the "The PROPER way to fix msvcr100.dll, msvcr100d.dll or d3dx9_*.dll errors" thread that "Make sure to DELETE any msvcr100.dll or msvcr100d.dll files from your Combat Arms folder." And you guys are telling me to put the dll in the CA folder
    Well, if you haven't tried everything in that thread, then go ahead and do so.

  10. #25
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    [QUOTE=aeronyx;6285836]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    Well, if you haven't tried everything in that thread, then go ahead and do so.
    i tried everything in that thread. i tried to remove the dll from ca folder as the thread did say to delete it, and when i did i just got a different error. i alrdy posted it yesterday, so i just put the dll back into the ca folder and got another arror which im trying to fix rite now... but im not exactly sure what to do. I "repaired/cleaned" my computer with mpgh fixit too... nothing seems to work i dont no what im doing wrong . i try to fix 1 damn error and just get another dif. one

  11. #26
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    [FONT="Lucida Sans Unicode"][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"][QUOTE=IStoleUrAWP;6285872]
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post


    i tried everything in that thread. i tried to remove the dll from ca folder as the thread did say to delete it, and when i did i just got a different error. i alrdy posted it yesterday, so i just put the dll back into the ca folder and got another arror which im trying to fix rite now... but im not exactly sure what to do. I "repaired/cleaned" my computer with mpgh fixit too... nothing seems to work i dont no what im doing wrong . i try to fix 1 damn error and just get another dif. one


    Have you downloaded the actual files and run them?


  12. #27
    spankyhamster's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    You know that mirror in your bathroom? It's a two way mirror...
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    [QUOTE=IStoleUrAWP;6285872]
    Quote Originally Posted by aeronyx View Post
    [FONT="Lucida Sans Unicode"][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"]

    i tried everything in that thread. i tried to remove the dll from ca folder as the thread did say to delete it, and when i did i just got a different error. i alrdy posted it yesterday, so i just put the dll back into the ca folder and got another arror which im trying to fix rite now... but im not exactly sure what to do. I "repaired/cleaned" my computer with mpgh fixit too... nothing seems to work i dont no what im doing wrong . i try to fix 1 damn error and just get another dif. one
    have you tried reinstalling combat arms? If you end up doing that I would download it from steam.

  13. #28
    IStoleUrAWP's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Busy
    ok... i fixed the problem somehow... i dont even no how i just redownloaded everything. but unforetunatey i went in one big circle and im back where i started...... the fking hack gets injected/loads but no menu.............................................. ......

  14. #29
    Egghead1019's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    441
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Amazed
    [QUOTE=spankyhamster;6282946]
    Quote Originally Posted by IStoleUrAWP View Post

    You can't have two of dll files with the same name you should have replaced them both... Go into the folder delete them both and put a new one in.
    Ya, only inject one .dll at a time. Some hacks don't work right with windows 7 64 bit correctly. Do you have Open GL installed on your computer?

  15. #30
    michaelnthao's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    SAME SHIT HAPPENS TO ME. I DID EVERYTHING TO TRY AND FIX IT BUT THE MENU STILL WONT POP UP. I DID ALL THAT^

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Gellins + Hans Base Combined By whit -Menu Not Appearing-
    By austen407 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2010, 07:32 PM
  2. CSS Multihack Menu not working
    By jalba in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2010, 03:03 PM
  3. [Help] Hack menu not working?
    By gobblemonst in forum WarRock Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 07-21-2010, 09:44 PM
  4. Menu not showing
    By Joey713 in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2009, 10:17 PM
  5. question about menu not displaying
    By blazed in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2009, 10:36 PM