Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ESTtroll's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Worried

    Make game a bit more playable




    How to make it more playable for this setting?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Untitled.png  

    Untitled1.png  


  2. #2
    DerbiSenda's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    if u download TuneUp untilities and clean up your pc and then use the turbo mode u be fine, press thanks if i helped!

    greeting Nicky

  3. The Following User Says Thank You to DerbiSenda For This Useful Post:

    ESTtroll (07-17-2012)

  4. #3
    ESTtroll's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Worried
    I ll try and see if it makes any difference

    ---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:31 AM ----------

    Hmmm... absolutely no difference still laggin on 19 fps

  5. #4
    gunman353's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    In_Your_Computer!!
    Posts
    720
    Reputation
    27
    Thanks
    125
    My Mood
    Lurking
    Turn CA settings down to the lowest possible, and play without the use of any hacks/mods for the best fps.

  6. The Following User Says Thank You to gunman353 For This Useful Post:

    ESTtroll (07-17-2012)

  7. #5
    ESTtroll's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Worried
    Im already at lowest

  8. #6
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Last edited by YellowFever; 07-17-2012 at 10:31 AM.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  9. The Following User Says Thank You to YellowFever For This Useful Post:

    ESTtroll (07-17-2012)

  10. #7
    ESTtroll's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Worried
    Did it already, and as a matter of fact when i tried different settings while in game and the fps didn t change.
    Last edited by ESTtroll; 07-17-2012 at 03:36 PM.

  11. #8
    Egghead1019's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    441
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Amazed
    Get a better graphics card. Turn the resolution down on combat arms too of you wish.

  12. #9
    ESTtroll's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    104
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Worried
    im on intergreaded graphics card (sorry if i mistyped it), so i cant change

Similar Threads

  1. [Release] In-Game CBL Checker + More!
    By User1 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 11-10-2009, 04:13 PM
  2. Easier Way to Make Headshot.exe work more then one game
    By Iceyair in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-18-2009, 02:25 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 11-15-2007, 04:19 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 08-22-2007, 03:03 AM
  5. how can i make game hack?!!!!
    By UnknownID in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2006, 08:21 PM