Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    powerluigi1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Question Help me with this problem, i have

    How can i solve this problem? Two days with same problem!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    error ca.png  


  2. #2
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,938
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,984
    My Mood
    Amused
    This happened to me once after the Maintance I got the same error. Try to flush your DNS cache.
    Go to:
    -Start -> Run -> type cmd
    - in command prompt, type ipconfig /flushdns
    - Done! You Window DNS cache has just been flush, and then see if Combat Arms starts up.

  3. #3
    powerluigi1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have same error And i redownload it and install it again but always same error :/

  4. #4
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,785
    Reputation
    3334
    Thanks
    11,211
    My Mood
    Happy
    Its a you problem.

    Make sure you run CMD (Command Prompt) as administrator (admin) and type the following.

    Code:
    ipconfig/release
    ipconfig/renew
    
    ipconfig/flushdns
    Those are just some things that have helped me and others in the past. You can try them out.

  5. #5
    AirCanada's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Home
    Posts
    1,779
    Reputation
    115
    Thanks
    167
    My Mood
    Tired
    -2,10060 means that the client could not connect to the server at all.You can try disabling anti virus and firewall so it could possible be able to run properly.

  6. #6
    Implify's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Gender
    male
    Location
    Jigsaw's Pants
    Posts
    8,383
    Reputation
    629
    Thanks
    974
    Quote Originally Posted by comando2056 View Post
    Its a you problem.

    Make sure you run CMD (Command Prompt) as administrator (admin) and type the following.

    Code:
    ipconfig/release
    ipconfig/renew
    
    ipconfig/flushdns
    Those are just some things that have helped me and others in the past. You can try them out.
    ^ This is probably the best way to go

Similar Threads

  1. [Solved] Can someone help me with a problem i have with my injector !!??
    By sorenixable in forum CrossFire Europe Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-25-2012, 12:08 AM
  2. Please Guys Help Me With This Problem
    By Krooshev in forum General
    Replies: 20
    Last Post: 09-20-2011, 07:25 AM
  3. [Solved] Help Me With This Problem!!!!
    By vayerman in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2011, 07:20 AM
  4. help please with this problem
    By yomo710 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-04-2010, 05:08 PM
  5. [Help] Help me with this problem warrcok
    By destruidor in forum WarRock Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2009, 05:55 PM