Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Phenomous's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    225
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How to change HWID?

    Basically I'm currently HWID banned on my computer OS: 64b Windows 7 Ultimate I believe build 7600 Iv'e tried volumeid.exe in CMD says its not an valid CMD did C: then Volumeid.exe C: XXXX-XXXX (Random numbers/letters) and doesn't work anyhelp?Running the program on Windows XP Service pack 3 and Running volumeid as an admin anyone know the cmd for any solution to get HWID unban/changed?
    Last edited by BACKD00R; 10-10-2012 at 10:46 PM.

  2. #2
    misharevesz's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    You dont need to know ;)
    Posts
    124
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Confused
    by HWID you mean your IP address?
    To DO list:
    DONE: NOT DONE:
    Get Kicked while not hacking:
    Get kicked while hacking:
    Get banned from CA:
    Code a hack:
    Buy VIP:
    get 10 posts:
    get 100 posts:
    get 500 posts:
    get 1000 posts:
    Get thanked:
    Make a Goal List:
    JOIN THE MILITARY SCHOOL TODAY

  3. #3
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by misharevesz View Post
    by HWID you mean your IP address?
    HWID = Harware ID

    This video may help you. I haven't looked at it, I just Google searched it.

    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  4. #4
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,932
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Nexon doesn't Hardware ban, just change your IP.

    Refund Services Still RESUMED!

  5. #5
    Phenomous's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    225
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Mr Allen View Post
    Nexon doesn't Hardware ban, just change your IP.
    Hah,Iv'e already done that when I create a new account it auto bans it or says you have broken ToS or ban message...Not IP addres....Iv'e changed my MAC too

  6. #6
    [SMA] Paradise`'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    NOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOBNOOB
    Posts
    8,932
    Reputation
    1727
    Thanks
    2,978
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Phenomous View Post
    Hah,Iv'e already done that when I create a new account it auto bans it or says you have broken ToS or ban message...Not IP addres....Iv'e changed my MAC too
    Does it say the message in the browser or In-Game?

    Refund Services Still RESUMED!

  7. #7
    Phenomous's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    225
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Mr Allen View Post


    Does it say the message in the browser or In-Game?
    In game every time I make a new account or old...It's not banned just says, Nexon blocks me from going IG,Works on other computers just not this.

  8. #8
    exy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    female
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by Phenomous View Post
    In game every time I make a new account or old...It's not banned just says, Nexon blocks me from going IG,Works on other computers just not this.
    Happened to me before, all you gotta do is make your new account on a different browser.

  9. #9
    Hux's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Candy Kingdom
    Posts
    6,834
    Reputation
    588
    Thanks
    779
    My Mood
    Brooding
    never knew nexon did this =l
    i don't think theres a way around this.

  10. #10
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by -Death Star View Post
    never knew nexon did this =l
    i don't think theres a way around this.
    Yes there is. It's called changing your HWID, which is why this thread is here.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  11. #11
    Hux's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Candy Kingdom
    Posts
    6,834
    Reputation
    588
    Thanks
    779
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by Mrs.REZ View Post


    Yes there is. It's called changing your HWID, which is why this thread is here.
    i havnt been HWID banned yet

  12. #12
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by -Death Star View Post
    i havnt been HWID banned yet
    Read the thread title before posting next time. Please.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  13. #13
    Hux's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Candy Kingdom
    Posts
    6,834
    Reputation
    588
    Thanks
    779
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by Mrs.REZ View Post


    Read the thread title before posting next time. Please.
    i did, i just wanted to tell everyone that it hasnt happened to me yet.

  14. #14
    Phenomous's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    225
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Its the not the browser, They hardware ban your're ID, Iv'e tried to change it using the volumeid.exe shit, from CMD but says the command doesn't exist...

Similar Threads

  1. How to Change the Start-Bar in Windows XP
    By Jackal in forum General
    Replies: 31
    Last Post: 05-31-2015, 09:29 PM
  2. how to change mail?
    By dago80 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 06-25-2007, 07:42 PM
  3. how to change a bypass so it is working??
    By 123456789987654321 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 06-04-2007, 03:35 PM
  4. How to change War Rock weapon sounds (I bet Dave already knows how to) Sorry Repost
    By WarRocker19 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 05-21-2007, 09:45 AM
  5. How To Change Your Main Theme Song
    By gino666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 05-10-2007, 11:58 PM