Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    AtsuiPanda's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love

    Combat Arms hack Menus not showing up..

    as the Title says i was using one fine for a hour CA Simple v1.1 by Shadow.dll but now i try it + iAllure.dll + Old Skool V.1.0 , And now nothing at all i dont get banned i dont crash seems to inject fine (using N-Jector and/or PerX) any help?


    On a side note why do i always get 403 error on this site i have to reload pages like 100 times.

  2. #2
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    To get rid of the 403 error, clear your cache and cookies and clear your DNS.

    OT: Do you have Microsoft Visual C++, Direct X 9+ and .NET Framework installed?
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  3. The Following User Says Thank You to YellowFever For This Useful Post:

    AtsuiPanda (09-30-2012)

  4. #3
    AtsuiPanda's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Mrs.REZ View Post
    To get rid of the 403 error, clear your cache and cookies and clear your DNS.

    OT: Do you have Microsoft Visual C++, Direct X 9+ and .NET Framework installed?
    Yes, like i said CA Simple v1.1 by Shadow was working fine then i logged out and now none show up.. :/

  5. #4
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,714
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,143
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by AtsuiPanda View Post
    Yes, like i said CA Simple v1.1 by Shadow was working fine then i logged out and now none show up.. :/
    Did you re-inject the hack when starting Combat Arms again?

    You have to go through the injection process each time you start the game.

    Just wondering if you didn't follow that.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  6. The Following User Says Thank You to Flengo For This Useful Post:

    AtsuiPanda (09-30-2012)

  7. #5
    AtsuiPanda's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    yea i figured it out didnt run as admin o3o; but now i got a new problem

Similar Threads

  1. If your Combat Arms hacks do not work....(FOR NOOB HACKERS)
    By traceurnin in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-21-2010, 01:55 AM
  2. All Combat Arms hacks currently NOT working for me!
    By Abdullah519 in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-2010, 04:05 AM
  3. Combat Arms hacks not working :(
    By nite2knight in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2009, 11:56 AM
  4. COMBAT ARMS HACK DOSE NOT WORK
    By Nitr0 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2009, 04:52 PM
  5. combat arm hack dose not work
    By HABERCLIFTON7@AOL.COM in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2009, 09:19 AM