Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Assistive's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Posts
    6,298
    Reputation
    705
    Thanks
    1,430
    My Mood
    Amused

    Combat Arms For 64Bit?

    I'm Using Windows 8 and I Can Load All of My Games Fine (Except Combat Arms). Recently I Had my Task Manager Open and Noticed I'm Running a 32Bit Version of Combat Arms on a 64Bit PC. This Made me Come to Think That the Reason for my Crashes is From me Not Using a 64Bit Version.

    So my Question is, "Does a 64Bit Version Even Exist?" If so How do I Obtain This Because I Figure it Will Fix my Problems.



    "Dab is a Shitposting Retard" - Boombox 2016
     


  2. #2
    .REZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Real life
    Posts
    10,389
    Reputation
    1110
    Thanks
    2,214
    My Mood
    Psychedelic
    It doesn't matter, 64 bit runs 32 bit just fine. Combat Arms is barely compatable with Windows 7, what makes you think it will be better with brand new Windows 8.
    /moved
    /solved
    /closed

Similar Threads

  1. buying Combat Arms, for runescape account (lvl 82)
    By flytuff in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2009, 07:44 AM
  2. Combat Arms For Eu ?
    By jamesbonddude in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 09-14-2008, 08:44 AM
  3. Consequences of getting caught hacking combat arms? For my friend
    By PadaWaN in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 35
    Last Post: 08-31-2008, 08:49 AM
  4. Trading combat arms for a Runescape2 account
    By minho in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2008, 04:38 AM
  5. combat arms for rs
    By lifelike in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2008, 02:55 AM