Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    iSKATER's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Angry I can't use CA hacks anymore?

    I used to hack all the time i had black cipher 4 back a long while ago and i had VIP and whatnot. But now when i play CA with hacks i crash. I know nothing is detected because i used all of the recent hacks and injectors. It seems almost like my computer isnt able to handle the hacks and CA at the same time so it just closes CA. It usually crashes 5 minutes after i log in. I want to be able to hack again. Help please? Thank you. And nothing like "get a new computer". Im working on that
    Last edited by YellowFever; 12-16-2012 at 03:43 AM. Reason: Advertising

  2. #2
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Try ciphering and scrambling the .dll
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

Similar Threads

  1. [Solved] What kind of hacks should I use now?! I can't use msvcr100.dll anymore!
    By 540204913 in forum CrossFire Help
    Replies: 15
    Last Post: 03-07-2012, 12:26 PM
  2. HelP! lol I can't use menu hacks >.>.
    By mshjr in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-24-2010, 02:12 AM
  3. [Help] can you use cod hacks on cod single player
    By ***crossfire*** in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2009, 07:37 PM
  4. i can never use my hacks
    By mikecastro236 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2009, 03:46 PM
  5. I can't use my hack
    By flexha101 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 01-04-2009, 10:26 AM