Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    muddafarker's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Kitchen
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Chatty

    Thumbs down Anyone know how to stop CA Crashes whenever ?

    Sometimes i play ca ( No hacks ) and sometimes in the middle of the game it usually crashes -_-' i dunno what the problem is.
    I MISSED A MYST-WHISKEY COMPETITION CUZ OF THE CRASH -.-'
    /

  2. #2
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,708
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,140
    My Mood
    Happy
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  3. #3
    muddafarker's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Kitchen
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Chatty
    Not really. It just says " Combat Arms has stopped working. Thats all it says. but im not sure .
    /

  4. #4
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,708
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,140
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by muddafarker View Post
    Not really. It just says " Combat Arms has stopped working. Thats all it says. but im not sure .
    What operating system are you running?

    You can try to re-install the game.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  5. #5
    Redemption''s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Pen Island
    Posts
    373
    Reputation
    10
    Thanks
    120
    There are alot of things that could be causing this. You might want to run CCleaner to clear any corrupt registries, check if you have any corrupt .dlls, and run a virus scan just in case a virus is shutting down processes that are vital for CA.

  6. #6
    muddafarker's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Kitchen
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Chatty
    Im using Windows 7 64-BIT if thats what you ment ? LOL

    ---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

    I tried CCleaner. Still doesn't work
    /

  7. #7
    code17a's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    Jacksonville, Florida
    Posts
    471
    Reputation
    4
    Thanks
    115
    My Mood
    Aggressive
    i had the same issue make sure u dont have any proccesses running like java update scheduler biggy been having a lot of people say ending that process works and clean out your folders and plus ive noticed this many others havent nexon has a new black list user policy ull find ur name listed if uve used hacks it will show ur hacks in the profile file itself best thing to do isfor time being go under the raidar and do a cleaner on the directory of your game folder

    Quote Originally Posted by muddafarker View Post
    Im using Windows 7 64-BIT if thats what you ment ? LOL

    ---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

    I tried CCleaner. Still doesn't work



  8. #8
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,708
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,140
    My Mood
    Happy
    Combat Arms isn't 100% Compatible with Windows 7.

    You can try completely removing it, and then re-installing it. You can also try using it from Steam.

    But if those fails, there's not much option. You can wait for another patch, and see if it works then. Make sure you close all other processes when running to reduce the random crashes.

    /Solved
    /Closed
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


Similar Threads

  1. [Solved] PLeas anyone know how to stop Fantsy Crossfire UPdate T_T
    By mohamed6663 in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-12-2012, 03:44 PM
  2. Anyone know how to stop fps lag?
    By TrAYSeTTle in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 06-03-2012, 12:35 AM
  3. Anyone Know how to stop dissconecting..
    By brandonanson in forum CrossFire Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2010, 04:35 AM
  4. anyone knows how to get trainer maker works?
    By xydox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2007, 10:35 AM
  5. Lookin for WOW 1 Hit kill hack anyone know how to do it
    By Spiderman in forum General Game Hacking
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-2006, 06:18 PM