Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    babygirl1996's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    female
    Location
    United States
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love

    Question How do i make combat stop crashin

    How do i make my combat arms stop crashing after like 1min peoplez?

  2. #2
    Jazzie's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    female
    Location
    In front of my computer screen. Where else would I be?
    Posts
    189
    Reputation
    43
    Thanks
    28
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by babygirl1996 View Post
    How do i make my combat arms stop crashing after like 1min peoplez?
    Post any help threads in the help section not the discussion and someone will quicker get to you. You may be penalized if you repeatedly post in the wrong sections.
    Thank me if I helped

  3. #3
    Better MPGH Event Organizer Than Arun Since '12
    Former Staff
    Premium Member
    Color's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    19,635
    Reputation
    2154
    Thanks
    7,648
    Quote Originally Posted by babygirl1996 View Post
    How do i make my combat arms stop crashing after like 1min peoplez?
    Get more ram, or maybe it's just your shit computer, either way get skill and play legit, this game is fairly easy. @Jazzie she can't do anything now because it would just be a clusterfuck if she made a new thread there, but yeah next time post your problems in help.

    Member Since 8/05/2012
    Editor 4/04/13 - 4/21/13
    Middleman 7/14/13 - 11/4/13

    Battlefield Minion 6/13/14-3/20/15
    Steam Minion 7/16/14-3/20/15

    Minion+ 10/1/14-3/20/15
    M.A.T. Minion 10/19/14-3/20/15
    ROTMG Minion 1/14/15-3/20/15

    Donator Since 2/26/15 (Thanks @Cursed!)
    Steam Minion 5/9/15 - 11/5/15
    OSFPS Minion 9/15/15 - 11/5/15


  4. #4
    Taylor Swift's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Spangdahlem, Germany
    Posts
    6,384
    Reputation
    357
    Thanks
    635
    My Mood
    Buzzed
    Don't run with any hacks, restart your computer, re-install combat arms.
    If you need somebody to talk to... click here. This is not a scam, or a joke.
    Help me afford my next tattoo!


    Scammers List:
    1. patti123 - $50.00

  5. #5
    AlexandreVoese's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Combat Arms C++
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    261
    My Mood
    Devilish
    Maybe your hacker estaja patched or not using hacker reinstall game

  6. #6
    Egghead1019's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    441
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Amazed
    Computer specs?

    Try this to free up some resources:


    Go to Start> Run > type: msconfig > startup tab. Hit "disable all" and enable the shit you need. Windows Operating System and your Anti-Virus if you have one.

    Restart and try.
    Epic

  7. #7
    Mc565's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,492
    Reputation
    390
    Thanks
    1,471
    Is combat arms crashing with hacks or without? @babygirl1996

    mc565mpgh@hotmail.com

    -Thanks to De La Ghetto
    <3


  8. #8
    babygirl1996's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    female
    Location
    United States
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Mc565 View Post
    Is combat arms crashing with hacks or without? @babygirl1996
    with out hacks

  9. #9
    Better MPGH Event Organizer Than Arun Since '12
    Former Staff
    Premium Member
    Color's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    19,635
    Reputation
    2154
    Thanks
    7,648
    Quote Originally Posted by babygirl1996 View Post
    with out hacks
    How much ram do you have?

    Member Since 8/05/2012
    Editor 4/04/13 - 4/21/13
    Middleman 7/14/13 - 11/4/13

    Battlefield Minion 6/13/14-3/20/15
    Steam Minion 7/16/14-3/20/15

    Minion+ 10/1/14-3/20/15
    M.A.T. Minion 10/19/14-3/20/15
    ROTMG Minion 1/14/15-3/20/15

    Donator Since 2/26/15 (Thanks @Cursed!)
    Steam Minion 5/9/15 - 11/5/15
    OSFPS Minion 9/15/15 - 11/5/15


  10. #10
    babygirl1996's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    female
    Location
    United States
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Blue View Post


    How much ram do you have?
    were do i find that out

  11. #11
    Mc565's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,492
    Reputation
    390
    Thanks
    1,471
    Quote Originally Posted by babygirl1996 View Post
    were do i find that out
    Go to my computer properties, then the information should be under system, installed memory(ram)

    mc565mpgh@hotmail.com

    -Thanks to De La Ghetto
    <3


  12. #12
    Karla857's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Posts
    1,085
    Reputation
    57
    Thanks
    106
    My Mood
    Sad
    Defrag your computer worked for me @babygirl1996

  13. #13
    babygirl1996's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    female
    Location
    United States
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by sity73 View Post
    Defrag your computer worked for me @babygirl1996
    thank you stranger i hope it works

  14. #14
    khalsakid's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    378
    Reputation
    10
    Thanks
    513
    My Mood
    Paranoid
    You might be using a unsupported computer that happened to me when I first bought my windows ultimate. If you are using windows 8 or windows ultimate I suggest you buy Windows Vista 64 bit off windows site or find a "blackhat" way of getting which I DONT recommend.

  15. #15
    solidpants's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Texas
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    29
    My Mood
    Yeehaw
    this might help(found this on the combat arms forums):
    (its in quotations because i did not type this)

    " For those who are affected by the ongoing problem of the game closing itself shortly after beginning gameplay, the Combat Arms Team extends our apologies! We want you back in the game and have been working to investigate and resolve this problem to do exactly that.

    ...For those who are scanning this text for the solution, unfortunately we do not have a concrete answer at this time :^| Work will continue and the Combat Arms team will strive to communicate better when new information is confirmed.

    Below is information concerning what QA has confirmed for this crash
    �Windows 7 is affected
    Both 64bit and 32bit versions of Windows 7 are the most commonly reported users. This also puts Windows Vista users at risk but reports have not been nearly as high.

    �Incorrect Windows Registry may be a Culprit
    With high probability, if a computer has Combat Arms registry keys set incorrectly, the game will shut itself down in a fashion matching player reports. This would most likely occur if the installation folder has been moved to a new directory or if the game has been installed repeatedly to different directories.

    �Windows Compatibility Mode being enabled for CombatArms.exe or Engine.exe may aggravate
    With high probability, if either\both of these two .exe files have Compatibility Mode enabled the game will crash on launch. This is not identical to player reports of 3-5minutes of game time taking place before the crash occurs, but may be a possible factor given the prominence of players changing this setting for troubleshooting.

    Right now one of the largest hurdles is figuring out how to make this issue happen on a computer that doesn't crash. This will provide vital information that can be forwarded on to the developers to escalate discovering a fix.

    Please keep relevant details concerning this crash coming to the forums and support tickets. And many thanks to the players who posted the requested information to the sticky! :^) "
    Last edited by solidpants; 07-08-2013 at 04:31 PM. Reason: typo

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help] How can i make combat arms NOT work?
    By Velocity in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 37
    Last Post: 07-01-2011, 08:20 PM
  2. how can i make combat arms faster
    By Deceber in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 02-02-2010, 01:30 AM
  3. How to Make Combat arms Faster, By stopping the Throttle.
    By immortalxgod in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 12-28-2009, 12:46 AM
  4. How do I Make Combat Arms Spammer??
    By Pixie in forum Visual Basic Programming
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2009, 09:09 PM
  5. how do ppl do this and how can i make it stop?
    By mkillz in forum General Game Hacking
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2009, 05:57 PM