Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    nate1999's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Confused

    You have lost connection to the server. Try again in a moment.

    Every time I load CA I get this message right when I get to the login screen "You have lost connection to the server. Try again in a moment.". I'm running the newest hack by Genisis it's not patched and I'm using portal. I don't get any errors, but something weird happens you know how when the guy is running and then when it loads your cursor he usually runs through? He takes like an extra 30 seconds to run through after the cursor loads please help me.

  2. #2
    Karla857's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Posts
    1,085
    Reputation
    57
    Thanks
    106
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by nate1999 View Post
    Every time I load CA I get this message right when I get to the login screen "You have lost connection to the server. Try again in a moment.". I'm running the newest hack by Genisis it's not patched and I'm using portal. I don't get any errors, but something weird happens you know how when the guy is running and then when it loads your cursor he usually runs through? He takes like an extra 30 seconds to run through after the cursor loads please help me.
    CA was under matienece

  3. #3
    nate1999's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Confused
    Okay thanks ill try tomorrow

  4. #4
    khalsakid's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    378
    Reputation
    10
    Thanks
    512
    My Mood
    Paranoid
    Quote Originally Posted by nate1999 View Post
    Okay thanks ill try tomorrow
    If problem still persists reinstall CA.

Similar Threads

  1. [Discussion] Lost connection with the server
    By pepsi233 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 05-07-2013, 03:08 PM
  2. [Help Request] You have been disconected from the server?!?
    By JonathanTBM in forum Vindictus Help
    Replies: 14
    Last Post: 05-30-2011, 10:31 PM
  3. You have lost connection with the server...
    By TweaKx in forum Combat Arms Help
    Replies: 19
    Last Post: 11-14-2010, 12:09 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 12-09-2009, 03:28 PM
  5. You Have Lost Connection [Error: -1]
    By Raggii in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-2008, 10:54 AM