Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ursine's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Angry HELP please!! CA crashes only 5 mins in game ): [Windows XP SP3]

    Why does CA crash on me only five minutes in the game?? I played VIP Escort, just spawned from Spectator and it crashed.... I have a Windows XP Service Pack 3 Desktop, Here are my specs. There is NOTHING wrong with the Specs, at all... Check it:


    Operating System: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)

    System Manufacturer: Acer

    System Model: Veriton 7600G

    BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

    Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz

    Memory: 1024MB RAM

    Like, really. CA runs perfectly fine! But it just crashes at random and it's ticking me off, Not even the Nexon team could give me an answer...

  2. #2
    Karla857's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Posts
    1,085
    Reputation
    57
    Thanks
    106
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by ursine View Post
    Why does CA crash on me only five minutes in the game?? I played VIP Escort, just spawned from Spectator and it crashed.... I have a Windows XP Service Pack 3 Desktop, Here are my specs. There is NOTHING wrong with the Specs, at all... Check it:


    Operating System: Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)

    System Manufacturer: Acer

    System Model: Veriton 7600G

    BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

    Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz

    Memory: 1024MB RAM

    Like, really. CA runs perfectly fine! But it just crashes at random and it's ticking me off, Not even the Nexon team could give me an answer...
    Let me google that for you

  3. #3
    *cuong*'s Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Jamaicia queens.
    Posts
    187
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Lonely
    Start combat arms, before you log in minimize it go to task manager,processer and then find engine.exe right lclick on it and set proioty to low and do the same for blackcipher

  4. #4
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    I am sure, it has nothing to do with your Computer Specs. Check:
    - Firewall: Blocked CA?
    - Don't run any hacks, make sure the process of the hack is ended, even though it is not open. Check Task Manager

    If that's all good, then re-install. Still no good, send a ticket to Nexon and post on Nexon forums.

  5. #5
    Egghead1019's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    441
    Reputation
    10
    Thanks
    169
    My Mood
    Amazed
    Epic

  6. #6
    Johnrawrzz's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    154
    Reputation
    12
    Thanks
    76
    My Mood
    Cool

  7. #7
    Bumboxe's Sheep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    C++
    Posts
    1,223
    Reputation
    43
    Thanks
    85
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Johnrawrzz View Post
    no you didnt noob i tryed that and it dosent work kid


    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic1320452_1.gif





  8. #8
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by danielporsh911 View Post
    no you didnt noob i tryed that and it dosent work kid
    Nexon put it on the website for a reason. Just because it doesn't work for you does not mean it does not work at all.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  9. #9
    Bumboxe's Sheep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    C++
    Posts
    1,223
    Reputation
    43
    Thanks
    85
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by YellowFever View Post


    Nexon put it on the website for a reason. Just because it doesn't work for you does not mean it does not work at all.
    i found a fix for mine just run combat arms normaly then type in your email and password then time it for 15 minutes and then loging and play Welcome!


    http://www.mpgh.net/forum/signaturepics/sigpic1320452_1.gif





Similar Threads

  1. help please game crashes
    By lilboyeutje in forum CrossFire Europe Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2013, 04:34 AM
  2. [Help Request] Help mw2 only joining hacks games....
    By alvarogt95 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2012, 03:26 PM
  3. [Help Request] Help please to find a program of textures in the game ...
    By vlad_vlad in forum Piercing Blow Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2011, 01:27 PM
  4. [Help Request] Please help i willl a sectişon fot his game
    By deniz617 in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2011, 05:47 PM
  5. [Help Request] please i need ur help norton deleted (crossfire.exe) and the game stoped
    By nooraleman in forum CrossFire Help
    Replies: 22
    Last Post: 05-14-2011, 08:00 PM