View Poll Results: Have this happened to you?

Voters
34. This poll is closed
  • Yep, and it's soo gay.

    10 29.41%
  • Nope, It's fucking perfect

    24 70.59%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
  1. #31
    dk173's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    In your dreams
    Posts
    4,767
    Reputation
    19
    Thanks
    461
    My Mood
    Mellow
    lmao i have less then 1 gb in ram and ca runs fine -_- i have like 879 ram =( but do what mousie said change the settings on your game and that is why i didnt install that beta software thats why i didnt get vista when it was beta i wait till every thing can run the os

  2. #32
    HaX00R's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Laval in Quebec, La belle province
    Posts
    454
    Reputation
    9
    Thanks
    102
    My Mood
    Cool
    i sugest to reinstall ur video driver that mig be the problem


    U CAN'T SKIP, U CAN'T HIDDEN, U CANT PROTECT, U CAN ONLY DIE WHIT MaGNuM

  3. #33
    ๏.๏'s Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Mmmmmmmmmmm..

  4. #34
    Scythe.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool

    Combat arms is fixed for my windows 7

    ESIZE="7"]MY COMBAT ARMS IS NOW FIXED. I COULD PLAY THIS RIGHT NOW SO NO NEED TO COMMENT
    [/SIZE]

  5. #35
    lalobon's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Lima - Peru
    Posts
    245
    Reputation
    10
    Thanks
    48
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Scythe. View Post
    I just got Windows 7 and installed Combat Arms, and this shit shows up "Unable to reset the renderer. In order to play CombatArms, you'll need at least DirectX 9.0c, with a video card that supports TnL. (Error: 484)

    I did all that shit. Re-installed it Clean the registry. This is sooo BullShit.

    SOME 1 PLZ HELP!!!

    it happened the same when i used CA in the virtualbox xD

  6. #36
    NeverChange's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Pussy
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    it doesnt work with my shit comp :P
    but idunno
    try running different compatibility

  7. #37
    FragInABox's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    216
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by pimpinallovertheworld666 View Post
    LMAO thats why I use vista...XP and all that is just too confusing XD
    Whoah. You got that backwards dude.

  8. #38

  9. #39
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    YOU HAVE TO GET A DIFFRENT VERSION OF DIRECTX FOR DIFFRENT OS's.

    ILL BE NICE TODAY AND SPOON FEED YOU



    YOU CANT PLAY CA ON WINDOWS 7 UNTIL NOVEMBER.

    Just use your old OS to play CA
    Last edited by Disturbed; 09-01-2009 at 06:35 PM.


  10. #40
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,405
    Reputation
    1063
    Thanks
    2,559
    SRRY HIT POST BUTTON TWICE


  11. #41
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    wow dude that some fk up shit

  12. #42
    ooberleethax's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    CA NA Black Market ch1..MPGH Cash 300,000
    Posts
    333
    Reputation
    21
    Thanks
    31
    My Mood
    Cynical
    dude mouzie is correct compatibility with xp servpack 2 or go buy xp








  13. #43
    Ghty82's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Combat Arms Section, Sydney, Australia
    Posts
    1,451
    Reputation
    11
    Thanks
    128
    My Mood
    Angelic
    Try compatibility but what Windows 7 version are you using?



    "I dream of a world where people are not judged by their post count but by their content of character." Me
    "Ask not what MPGH can do for you, But what you can do for your MPGH!"

  14. #44
    kay911kay's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    788
    Reputation
    14
    Thanks
    57
    My Mood
    Amused
    If you have error codes Check the Combat Arms FAQ or google it

  15. #45
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by kay911kay View Post
    If you have error codes Check the Combat Arms FAQ or google it
    ur spamming like shit

    u dont have what its recommend to play the game

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. WTF is this shit? Help me!
    By Scythe. in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 08-26-2009, 01:53 AM
  2. WTF this shit?
    By HeWillBeAvenged in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 08-19-2009, 11:40 PM
  3. Wtf is this shit??
    By Synns in forum Flaming & Rage
    Replies: 18
    Last Post: 11-29-2008, 08:52 PM
  4. WTF??? is this shit
    By Gourav2122 in forum Spammers Corner
    Replies: 4
    Last Post: 09-03-2007, 04:53 AM
  5. i need to get into this laptop!!!!!! help plzzz
    By sqeak in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2006, 08:59 PM

Tags for this Thread