Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    I_R_NOoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired

    Error in Vista (Certail Dll's refuse to load into injectors)

    Getting a permission Error when I try to load certain files to inject into the engine.exe I am sure the answer is probably here and I just over looked it attached the screen of the error box since was really the only relevant thing. thinking it is something stupid i over looked lol. Also I have used Valkyrie and PerX. same issue with both just refuses to load the file

    Thanks in advance!


    Steps taken sofar -
    1. Ran all files as admin
    2. Renamed files/folders
    3. slammed head on desk
    4. Tried the above again

    now my head hurts

  2. #2
    mariofan901's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Hanging in CA section/Helping.
    Posts
    772
    Reputation
    13
    Thanks
    290
    lol forgot d3d9?

    *edit* wtf is up with the windows 95 GUI

  3. #3
    Emmitt's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    somewhere
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    Yeah Like, i Get a Error.

  4. #4
    I_R_NOoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by mariofan901 View Post
    lol forgot d3d9?

    *edit* wtf is up with the windows 95 GUI

    Nope, first one that loads is d3d9.dll . Problem is TnT (plus one other) Give that error box saying I do not have permission to run the file... why it is doing this I do not know also the 95 gui I have no clue only thing that causes that shit is the two injectors. The hacks that will load into the injectors give no issues. it's the chams type hacks that give the false positives in virus scanners (and yes, I disabled that too) that I keep having issues with.

    This brings me back to my question. How do I kill the error so I can get them loaded? And please, if you have nothing useful to say about it don't reply

  5. #5
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    If you are on vista

    Then run PerX (or what ever your injector is) as admin

  6. The Following User Says Thank You to satindemon4u For This Useful Post:

    I_R_NOoB (09-01-2009)

  7. #6
    Banned4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    1,256
    Reputation
    12
    Thanks
    111
    My Mood
    Buzzed
    TURN OFF UR ANTIVIRUS COMPLETELY!

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Banned4life For This Useful Post:

    hackhelp (09-05-2009),I_R_NOoB (09-01-2009)

  9. #7
    I_R_NOoB's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired
    found the issue, was a module from avg running still >.< thanks for the help all!!

  10. The Following User Says Thank You to I_R_NOoB For This Useful Post:

    hackhelp (09-05-2009)

  11. #8
    Melikepie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,653
    Reputation
    12
    Thanks
    131
    My Mood
    Amazed
    Thats why you turn off your anti-virus some hacks like Tnt get detected

  12. The Following User Says Thank You to Melikepie For This Useful Post:

    hackhelp (09-05-2009)

  13. #9
    bageshri15's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Innocent
    Yeah i had the same thing too but i fixed it. Either turn off ur anit virus or in avg, open it up and open resident shield and make an exception path to where u downloaded the hack.

  14. The Following User Says Thank You to bageshri15 For This Useful Post:

    hackhelp (09-05-2009)

  15. #10
    Ghty82's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Combat Arms Section, Sydney, Australia
    Posts
    1,451
    Reputation
    11
    Thanks
    128
    My Mood
    Angelic
    His question is resolved minions close pls ;(
    Most of the time this error occurs it is you antivirus



    "I dream of a world where people are not judged by their post count but by their content of character." Me
    "Ask not what MPGH can do for you, But what you can do for your MPGH!"

  16. #11
    kay911kay's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    788
    Reputation
    14
    Thanks
    57
    My Mood
    Amused
    Go Get Avg And Manage the Exceptions by clicking
    Components
    Residen Sheild
    Manage Exceptioins
    And add path

Similar Threads

  1. Error on Vista Admin Acount
    By xxridgexx in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2010, 10:53 PM
  2. how to fix the error (could not inject) on vista
    By cute bs girl in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2008, 10:41 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 08-28-2008, 09:05 AM
  4. Compiling my dll, Error!
    By p0wn4ge in forum C++/C Programming
    Replies: 7
    Last Post: 08-22-2008, 09:32 AM
  5. dll error/\problem
    By mpghhackersrock123 in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-2007, 01:46 AM

Tags for this Thread