Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive

    some weird shit with DB-SH

    DB-SH = DarkByte-SpeedHack

    please note this is mostly for Windows XP users.

    hey guys. i just found out after a month of not being able to use a bypass for a speed hack that i don't need one. turn out i can use the speed hack without one.

    but! PROBLEMS!
    • you need to change the speed to 1.4 or lower before CA loads
    • you can NOT go above 1.4 speed
    • 1.4+ speed will instantly DC you
    • i'm not sure if there is really any difference in the speed. regular speed and 1.4 speed seem the same to me.

    HALP M3H:

    i'm wondering if/how i can use this to my advantage... any help is greatly appreciated.

    other info: i run on XP with CA set to Win 2000 Compatibility
    Last edited by NeverBorn; 09-13-2009 at 12:25 AM.

  2. #2
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    Of course.... HSheild detects the speed hack if it detects too much speed applied. It has a small threashold for speed hacks.
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  3. #3
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by User1 View Post
    Of course.... HSheild detects the speed hack if it detects too much speed applied. It has a small threashold for speed hacks.
    so really, the speed hack isn't detected, i just need a bypass that knocks out the section of HS that detects speed. right?

  4. #4
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    HS will detect your speed hack after it passes its detection tollerance. It allows fluctuations of speed or something. But after a limit it detects its a hack... so it never really patched the speed hack
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  5. #5
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    hm... i'd say 40% tolerance is pretty fucking high.
    anyways, is there any way i could get a bypass to work for XP?

    another thing: i didn't notice a change in speed at 1.4x...

  6. #6
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    i havent used it in a while but i did notice that when i set the speed to 1.5 the stamina bar went down a lot slower.. is that helpful?

    also the run speed might not increase that much, but what about how fast your gun spits out bullets?
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

  7. #7
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by WarPathSin666 View Post
    i havent used it in a while but i did notice that when i set the speed to 1.5 the stamina bar when down a lot slower.. is that helpful?
    slower? it should have gone down faster instead of slower. if you set the speed hack to a fraction or 0<x<1 then it would have gone down slower. and stamina is server sided i think. i tried some things with it and the maximum time you can stay sprinting is the default time...

  8. #8
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    slower? it should have gone down faster instead of slower. if you set the speed hack to a fraction or 0<x<1 then it would have gone down slower. and stamina is server sided i think. i tried some things with it and the maximum time you can stay sprinting is the default time...
    Stamina is not server-sided. Not a while ago Lol2much released a inf. stamina bar ting.

  9. #9
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Mouzie View Post
    Stamina is not server-sided. Not a while ago Lol2much released a inf. stamina bar ting.
    hm... well ok. i noticed that while you run at half-speed you stop sprinting when your stamina bar is half empty.

  10. #10
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    I think we know that. Because if youg et the fastest equipment with the lighest gun, you can't get faster than1.4.

  11. #11
    Jimmy's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    4,575
    Reputation
    70
    Thanks
    647
    works fine for me i got to 1.8 speed

  12. #12
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    what's your OS?

    i'm running on windows XP so no bypasses work. if ANYONE can answer why/if/how i can fix this without dual booting i will... bake you a million cookies with ice cream on top. and 100 glasses of whiskey.

  13. #13
    dead159's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    113
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Breezy
    the bypass is not patched
    im still using the bypass and my speed is set to 1.5
    i found out its not the bypass thats patched it your injector
    i used to use valkrie and it patched now im using perx and it works great

  14. #14
    Fulfilled's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Behind you... :P
    Posts
    973
    Reputation
    14
    Thanks
    73
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by NeverBorn View Post
    what's your OS?

    i'm running on windows XP so no bypasses work. if ANYONE can answer why/if/how i can fix this without dual booting i will... bake you a million cookies with ice cream on top. and 100 glasses of whiskey.
    Aw, no ice cream and cookies for me. And forget the whiskey, I'm still a minor
    Anyway, I run on Vista 32bit, and I have successfully gotten to 2.5. I haven't gone any higher because I'm not a big fan of speed hacks, I just find them to be an extension of my actual skill. So I play with the normal 1.3.
    Respect List
    Dave - for creating the site.
    User1 - he's an uber beast.
    Whitten - for having an emo bear on his avatar.
    Obama - for being "Obamba" rofl.
    Liz - She helps a LOT (good bye choobs...)
    Stumpy & Trunky - can't tell which is which for some reason, sorry
    ...
    Where'd they all go?

    Me - Because you have to respect yourself.

  15. #15
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by Fulfilled View Post
    Aw, no ice cream and cookies for me. And forget the whiskey, I'm still a minor
    Anyway, I run on Vista 32bit, and I have successfully gotten to 2.5. I haven't gone any higher because I'm not a big fan of speed hacks, I just find them to be an extension of my actual skill. So I play with the normal 1.3.
    i have reached 140

    Quote Originally Posted by dead159 View Post
    the bypass is not patched
    im still using the bypass and my speed is set to 1.5
    i found out its not the bypass thats patched it your injector
    i used to use valkrie and it patched now im using perx and it works great
    no, the bypass is actually patched. would someone be kind enough to upload their PerX? i have x1nject but i'm not totally sure that it's PerX

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Discussion] Some weird Glitch with the 2nd Wep box
    By MultiAznGamer in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 08-18-2011, 06:08 PM
  2. I just saw some weird shit
    By HazedUp in forum General
    Replies: 96
    Last Post: 08-13-2010, 08:19 AM
  3. Weird Problem with CA
    By Gnash in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2009, 01:10 PM
  4. Some crazy shit.
    By Obey in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-2008, 11:44 PM
  5. i need some help dealing with warrock pointers
    By shakib in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2007, 01:37 PM