Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    1knightstand's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Compatibility mode

    im on vista and it wont let me run CA in compatibility mode for windows 2000. I run CA as administrator and it shows that the CA processes is runing but nothing comes up im just looking at my desktop.

  2. #2
    RMDesigns's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Ctrl+Alt+Delete
    To get Task Manager..

    Sometimes the games wont load when u have compatibility mode on so take it off check if it works then if not try 95!

  3. #3
    NoloveSC's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,746
    Reputation
    12
    Thanks
    121
    My Mood
    Twisted
    And if that doesn't work then just re-install Combat Arms..

    I think we need a neighborhood watch.
    I think thats what happened, you got robbed and the neighborhood watched!
    ------------------------------------------------------
    Press Thanks if i helped.
    Current Status: Offline.

Similar Threads

  1. Compatability mode
    By nite2knight in forum Combat Arms Help
    Replies: 12
    Last Post: 09-15-2009, 03:30 AM
  2. I need help with Compatibility mode 95.
    By fallencry in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-15-2009, 08:34 AM
  3. *SOLUTION FIX FOR PEOPLE WHO CANT RUN COMBAT ARMS IN COMPATABILITY MODE*
    By icantlolanymore in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-2009, 03:25 AM
  4. How do you turn off compatibility mode in combat arms???
    By TonyTheFob in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2009, 04:20 PM
  5. Compatibility mode
    By rtomte30 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2009, 06:03 AM