Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    i hack this site's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sneaky

    is there a way to set speed hack above 1.5???

    uhmm...guys...well yeah...im 123tyler321 but somebody hacked that account, and i only have 2 emails, so i use this one.
    And i was just wondering, is there a way to set speed ABOVE 1.5?

  2. The Following User Says Thank You to i hack this site For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  3. #2
    juanrineytor's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Moo-chang
    Posts
    3,398
    Reputation
    0
    Thanks
    195
    My Mood
    Amused
    Use the MPH hack and you can go over 20

  4. The Following User Says Thank You to juanrineytor For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  5. #3
    i hack this site's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by juanrineytor View Post
    Use the MPH hack and you can go over 20
    that hack just d/ces me when it says "Injected"
    how do i make it to where it works????
    Last edited by i hack this site; 09-20-2009 at 12:53 PM.

  6. The Following User Says Thank You to i hack this site For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  7. #4
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    What OS are you using?

  8. The Following User Says Thank You to satindemon4u For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  9. #5
    i hack this site's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by satindemon4u View Post
    What OS are you using?
    whats an OS o.O

  10. The Following User Says Thank You to i hack this site For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  11. #6
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    Operating system....

  12. The Following User Says Thank You to satindemon4u For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  13. #7
    i hack this site's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sneaky
    OS as in....................vista or XP?
    i tryed both vista AND XP

  14. The Following User Says Thank You to i hack this site For This Useful Post:

    heeiiin (09-20-2009)

  15. #8
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    yes, from my experience you can set the hack to 1.4 then play about 3-5 games, minimize cba, then set it to 5 and set kool down time to 10 .

    i have done it a few times and its pretty nice, i recommend 2 guns minimum because ur gona waste a hella lot of bullets.

Similar Threads

  1. is there any way to set the speed to 7 without lag?
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2009, 06:28 PM
  2. a good way to set speed hack high and own
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2009, 06:37 PM
  3. is there anyway to set speed hack high...without banned????
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 08-12-2009, 01:37 PM
  4. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM
  5. is there any new bypasses for speed hacks
    By bk93kevpro in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-25-2008, 03:50 PM