Thread: Change server

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool

    Change server

    Ok when i enter in a server ( any ) then i want to go in another server like bulldog for clan wars, it fucking D/C me, i tried it with / with-out hacks same probleme... i defrag combatarms folder and nothing change, please help

  2. #2
    Melikepie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,653
    Reputation
    12
    Thanks
    131
    My Mood
    Amazed
    You missing any files?

  3. #3
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    Try to reinstall.

    The entire thing.

  4. #4
    Melikepie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,653
    Reputation
    12
    Thanks
    131
    My Mood
    Amazed
    That will take work

  5. #5
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    But it could be worth it. :/

  6. #6
    KnockOut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    New York Fucking City
    Posts
    883
    Reputation
    10
    Thanks
    210
    Try using the proxxy things , you might be in a country CA doesn't work in.

  7. #7
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by KnockOut View Post
    Try using the proxxy things , you might be in a country CA doesn't work in.
    I can play combatarms but when i change server i get D/C...

    Quote Originally Posted by satindemon4u View Post
    Try to reinstall.

    The entire thing.
    I already did , same thing...

    Quote Originally Posted by Melikepie View Post
    You missing any files?
    I use a cleaner...

Similar Threads

  1. [Help] Change server game mode?
    By winningfreak in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2011, 06:41 AM
  2. IRC Server Change
    By Dave84311 in forum Hack/Release News
    Replies: 11
    Last Post: 03-03-2011, 05:39 PM
  3. [Info] ESP Crash If Change Server?
    By SF-Abel in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2010, 04:20 PM
  4. Unbanned method! new! play on offical IW server , no need to change server address
    By cheatt in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2010, 01:11 PM
  5. Change anvil rates on private servers for ko
    By bosanacxx in forum Knight Online Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2008, 07:36 PM