Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    mundi006's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    ergef
    Posts
    156
    Reputation
    6
    Thanks
    37
    My Mood
    Paranoid

    Guyes my combat arms is not working!!!

    When i open my combat arms it says that ( porogram termanated )

  2. #2
    headsup's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Pa
    Posts
    1,232
    Reputation
    8
    Thanks
    207
    My Mood
    Cynical
    Either you have a virus or you are ip banned first try reinstalling combat arms. second try virus scan on your OS. third try changing your ip

  3. #3
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Help section I believe?

    Anyway, reinstall mangz

Similar Threads

  1. Combat Arms Hacks not working :(
    By bladexd123 in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 02-03-2011, 03:37 PM
  2. Combat arms is not working please help!!!!!
    By alx.dodge in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2009, 08:47 AM
  3. Combat Arms hacks not working :(
    By nite2knight in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2009, 11:56 AM
  4. combat arms is not working ???
    By bravvo26 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2009, 05:28 AM
  5. need help combat arms duse not work any more.
    By bob67 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2008, 02:51 AM

Tags for this Thread