Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    miuonline's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    plize who can explain to me how to huse hack in combat arms

    plize who can explain to me how to huse hack in combat arms

  2. #2
    Jakerzdog's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Crappy
    Hmm depends what kind of hack you want to use. For .dll's, you need an injector. I recommend Perx or Valkyrie. Run the injector as admin for vista. Set injector to inject the .dll's, and have it auto inject Engine.exe . Run Combat Arms as admin (for vista) and play with hacks! Thank me please!
    If you try once and don't succeed, destroy all evidence that you tried.


    Thank me if you want, I don't like to beg.

Similar Threads

  1. how to inject hacks on combat arms ?
    By skazany in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2011, 08:26 AM
  2. Video Tutorial: How to do hacks in Combat Arms
    By JeremyJessome in forum Combat Arms Tutorials
    Replies: 10
    Last Post: 10-24-2010, 06:26 PM
  3. [Release] HOW TO USE HACKS IN COMBAT ARMS!
    By Captain Price in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 24
    Last Post: 10-15-2009, 12:42 AM
  4. how help me hack my combat arms? Portuguese
    By Frac2ras in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2009, 11:22 AM
  5. im wondering how to get hacks for combat arms?
    By hackca4life in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2009, 10:29 PM