Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty

    COMPUTER CRASHES WHEN CA LOADS

    Well 2day ive been dealing with alot of shit with CA
    I inject a hack and it crashes (My comp BSOD)
    If i re-install CA will this fix it?

    I dont think it is a hardware issue because i can run COD4 fine

    PC Specs:
    Core 2 Duo 2.4ghz
    2gb RAM
    160gb hDD
    Nvidia 8600 GT Grafix card

    Does anyone know what the problem is and if i re-install CA ti will work?
    I dont wana re download CA for nothing if its not going to workk

    acid_buRn
    Last edited by ac1d_buRn; 10-02-2009 at 01:54 AM.

  2. #2
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Did you try without injecting a hack?

  3. #3
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Yes, It runs fine.
    But i only put windowed mode in (the file that u copy to the root and run CA)
    Then i BSOD

  4. #4
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    So don't inject that windows mode file, find another one or just play without?

  5. #5
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    but it happens with every hack.

  6. #6
    drgnforce9's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    A Little To The Left
    Posts
    873
    Reputation
    11
    Thanks
    267
    My Mood
    Dead
    and its something that will kep happening just play legit for awhile
    ReSpEcT LiSt:
    WarPathSin666
    Thank me if i helped.
    Flame me if i didnt.
    Hate me because im awesome.


  7. #7
    Exclusive's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Lurking
    I coincidentally had this too; it was related to HackShield though. But hey, I'm off.

  8. #8
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by Exclusive View Post
    I coincidentally had this too; it was related to HackShield though. But hey, I'm off.
    I think os
    IM NOT BSOD'ing WITHOUT ANY HACKS!

    Will a reinstall fix the problem?

    I BSOD right after HS finishede loading

  9. #9
    tenko's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    14
    Thanks
    5
    My Mood
    Flirty
    okay thing is.thats hackshield blue screening your pc,thats the new "DEFENSE" what happens is it makes your computer do a memory dump each time.so i can either recomend better hacks,or stop hacking. your choice

  10. The Following User Says Thank You to tenko For This Useful Post:

    ac1d_buRn (10-02-2009)

  11. #10
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by tenko View Post
    okay thing is.thats hackshield blue screening your pc,thats the new "DEFENSE" what happens is it makes your computer do a memory dump each time.so i can either recomend better hacks,or stop hacking. your choice
    ahh, Im testing old hacks, and they detcted lol
    I think ill re-install CA to take all hack traces out.

    Thanks man

    +rep

  12. #11
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    i think that the windowed hack is messing up your CA files becuz this has happend to like 10 people already that have used hacks so try and re-install CA

  13. #12
    tenko's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    14
    Thanks
    5
    My Mood
    Flirty
    dude you wouldnt survive modding let alone hacking,be pationt for new WORKING hacks to come out,just cause you can use them once doesnt mean they work,if it breaks with your pc that means tehy DONT work,simple

  14. #13
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Quote Originally Posted by bombsaway707 View Post
    i think that the windowed hack is messing up your CA files becuz this has happend to like 10 people already that have used hacks so try and re-install CA
    i think it is
    My bro'z CA works fine, Just myn dont work and it happened after the windowed mode =="

    Looks liekkk ill have to waste 800mb for a new download
    Lucky its the end of the month and my internet renews XD

Similar Threads

  1. Crashing on the loading screen when injecting a hack?
    By Lhemgo135 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2010, 04:19 AM
  2. [Help] Warrock crashes when trying to load hacks
    By daneldanny in forum WarRock Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 07-05-2010, 04:07 AM
  3. Crash when debugging
    By Koekenbakker in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 12-26-2007, 09:21 AM
  4. Computer Crashed
    By Vahe in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 09-15-2007, 07:20 PM
  5. CUE crash when attach to warrock
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2007, 01:02 AM

Tags for this Thread