Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Meuze's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Idaho
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    16

    Login Screen Fail...

    I fear I may have been banned, as I can't find a more logical solution. When I start Combat Arms, everything runs fine, up until the login screen, then I see the mouse button appear in the upper left corner- it moves there, I still have controll- against a black screen. It lasts for about two seconds then crashes. I still get the ending application.


    Can anybody help me?

  2. #2
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Nexon doesnt IP ban.

    You havent been banned, i can tell you that much.

    Have you tried uninstalling combat arms? Try that, and can you please give me your OS spec?

  3. #3
    User1's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    female
    Location
    Above the influence
    Posts
    4,085
    Reputation
    61
    Thanks
    4,294,967,295
    My Mood
    Crappy
    Thats what happens when ur running detected hacks
    Any donations would help


    Quote Originally Posted by Bombsaway707

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Blood

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Alby-kun


    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Ali

    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by CodeDemon
    HOLY SHIT ITS USER1
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    HOLY SHIT ITS USER1!
    [21:13] CoderNever: HOLY SHIT ITS USER1!
    Yes it is me... Yup Yup




  4. #4
    Trunky's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Melb 4 Life.
    Posts
    2,211
    Reputation
    16
    Thanks
    275
    My Mood
    Angry
    Basically, You a Noob and You don't know the Difference between Detected and Undetected Hacks.

  5. #5
    Melikepie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,653
    Reputation
    12
    Thanks
    131
    My Mood
    Amazed
    lol Just try reinstalling dont need listen to other posts

  6. #6
    Roooty's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    391
    Reputation
    13
    Thanks
    19
    My Mood
    Flirty
    yer i think your trying to run detected hacks so try running ca without any hacks .

  7. #7
    Threadstarter
    Advanced Member
    Meuze's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Idaho
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Quote Originally Posted by Trunky View Post
    Basically, You a Noob and You don't know the Difference between Detected and Undetected Hacks.
    Hey, fuck you.


    I am not running with hacks and I have reinstalled Combat Arms. My engine.exe is up to date and I am Vista Home Premium and my specs are good enough- I've played alot before.

  8. #8
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    different hack/bypass my friend.

  9. #9
    Threadstarter
    Advanced Member
    Meuze's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Idaho
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    ...What do you mean?

  10. #10
    Kira's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    664
    Reputation
    12
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by Meuze View Post
    ...What do you mean?
    He means his CA crashes when he gets to the log in screen.

    1. Restart comp., then run CA again.
    2. Reinstall CA, restart comp. after done.

    My CA had that problem awhile ago and reinstalling fixed it.

  11. #11
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    Aaa, that only and usually happens when a hack is on, or hacks in the Combat Arms files.

    (Removing Textures may* count)

  12. #12
    Threadstarter
    Advanced Member
    Meuze's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Idaho
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    Ahh. Thank you.

    ...But now nexon is detecting my hacks 25% of the time!

Similar Threads

  1. WINTER/CHRISTMAS LOGIN SCREEN.
    By SWEDEN in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2009, 02:00 AM
  2. LOADING SCREEN FAIL CANT START
    By luongoo in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-29-2009, 06:59 PM
  3. [PIC TuT] Login screen
    By m60 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-2009, 01:28 AM
  4. Connection Error at Login Screen
    By aris619 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2008, 08:01 AM
  5. Rate my login screen
    By radnomguywfq3 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 8
    Last Post: 07-11-2008, 12:08 AM