Thread: GMOption

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lyeenth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Relaxed

    GMOption

    I put the GMOption in my folder and CA just stays minimized there is no window?
    whats the problem?

  2. #2
    Katie_Perry's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    3,089
    Reputation
    31
    Thanks
    175
    My Mood
    Sneaky
    XP: Don't work.

    Vista: I think so.

    If XP it would should Combat Arms in minimizeed in the toolbar..YOu can't open it.
    I think it is patched so you get d/c.

  3. #3
    cakoman's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    MooCow City
    Posts
    498
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Doh
    FAIL
    asd
    fucking short






    Respect List:
    -Dave
    -XpLiiCiT-
    -User1
    -Me (obviously)
    -Liz (she is so cool flaming)
    -Obama

  4. #4
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused



    /Closed

Similar Threads

  1. How to edit the GMoption.cfg file?
    By thechipmyster in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-10-2009, 02:34 AM
  2. GMOption
    By Danfar in forum Combat Arms Help
    Replies: 20
    Last Post: 10-17-2009, 07:04 PM

Tags for this Thread