Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored

    Unhappy A problem with minimizing cba

    hello there, i am having a problem that i hope you can solve:

    when ever i minimize my cba , it dosent respond anymore and i have to use my task manager to close it, this gets very iritating sometimes when i misclick the start menu, or when iam about to get an unbelievable (LEGITLY) then i miss click something like start then boom... its like i closed cba and i would have to restart it

    if you can help please help me

  2. #2
    g187rideordie's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    9
    Thanks
    19
    My Mood
    Cool
    On some computers you can't minimize cba without disconnecting. Its wierd but true, have u tried alt tab t minimize and see if that doesn't dc you. Plus, there ight be a way to disable certain keys on ur compute.

  3. #3
    omarcdrt's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    calli
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    dude try combat arms in windows mode that works for me

  4. #4
    0oShameo0's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    QC
    Posts
    471
    Reputation
    8
    Thanks
    79
    My Mood
    Cold
    Well just keep trying maybe that will work


    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    Plenty of hacks if you aren't a dumb blind bitch
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Yawn. I can get there scratching my ass.
    Quote Originally Posted by Jussofresh View Post
    hahahahahhaha
    AGGAGAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post


    GTFO
    Free Cookies

  5. #5
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored

    Unhappy

    Quote Originally Posted by g187rideordie View Post
    On some computers you can't minimize cba without disconnecting. Its wierd but true, have u tried alt tab t minimize and see if that doesn't dc you. Plus, there ight be a way to disable certain keys on ur compute.
    when i try alt tab it still d/cs

  6. #6
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored

    Exclamation

    Quote Originally Posted by omarcdrt View Post
    dude try combat arms in windows mode that works for me

    what do you mean?

  7. #7
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored

    Unhappy

    Quote Originally Posted by 0oShameo0 View Post
    Well just keep trying maybe that will work
    no matter how many times i try it never works

  8. #8
    g187rideordie's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    9
    Thanks
    19
    My Mood
    Cool
    Id try using windowed mode if i were you.

  9. #9
    FMRadio's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    261
    Reputation
    10
    Thanks
    45
    My Mood
    Cheerful
    Try Alt+Esc.

  10. #10
    LegendaryAbbo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    5,244
    Reputation
    23
    Thanks
    546
    My Mood
    Relaxed
    Also try pressing the windows key (most likely between left ctrl and left alt)

  11. #11
    combatarms01's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Bored
    tried both , in widowed mode it simply freezes after i click start , and if i try the windows key between left alt and left ctrl same thing

  12. #12
    g187rideordie's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    9
    Thanks
    19
    My Mood
    Cool
    I dont think we can help you anymore then, i have 1 last sugestion, this sugestion will help your computer overall too. Get service packs for ur computer if u havn't before, get directx(latest version) i believe the latest update of directx was in august, and frame network 3.5 if u dont have.

    If this doesn't solve the issues then its the computer and i don't know any more options.
    If this does work, plzz thank me.
    Last edited by g187rideordie; 10-15-2009 at 09:41 PM. Reason: More info

Similar Threads

  1. problem with account gamefifa
    By gamefifa in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2007, 09:36 AM
  2. Problem with Warrock
    By BurakG in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 04-30-2007, 05:13 PM
  3. Problem with trainers mades for CE, help me pls
    By juanitobalde in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2007, 05:31 AM
  4. Problem With The New Pb Hw Ban Spoofer!
    By naomelembro14 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 08:29 AM
  5. Problem(with login)
    By 22061988 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 11-01-2006, 01:07 AM