Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    chaval's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed

    Have an error code on CA

    Well, i'm a choob, but, idk why i get an error code.

    Here's a picture
    [IMG]http://s4.subirimagenes.com/fondosycapturas/previo/thump_34645*******.jpg[/IMG]

    Do somebody know why my CA doesnt wanna run!

    THX, I'm a choob, i kno

  2. #2
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    They had a patch with new content. Something went wrong with the patch. They took the servers back down. When they came up yet again they found another problem. They are back down yet again.

  3. The Following User Says Thank You to ROUGHS3X For This Useful Post:

    chaval (10-28-2009)

  4. #3
    chaval's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    Oh, ! yeah yeah i remember!

    thx, i'm a noob, close this post plz!

    THX U ALL!

Similar Threads

  1. Anyone Have Sollution In Client error code:
    By deadman027 in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 04-18-2011, 06:16 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-31-2010, 08:55 AM
  3. I keep gettin an error code=-2,10060
    By Motown in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 10-10-2008, 05:37 AM
  4. Yes, I finally have these AWM codes!
    By bambell in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 16
    Last Post: 09-28-2007, 06:27 PM
  5. I have 2 PROMO CODES!
    By warrockk1ngs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 24
    Last Post: 06-25-2007, 04:58 PM