Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    ghostsbow's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Wherever The Wind Takes Me =) haha
    Posts
    710
    Reputation
    12
    Thanks
    34
    My Mood
    Amazed
    Im Installing the update right now, Ill see if this happens, and if this does to me ill try to find a fix

  2. #17

  3. #18
    Trunky's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Melb 4 Life.
    Posts
    2,211
    Reputation
    16
    Thanks
    275
    My Mood
    Angry
    Should be Fixed...

  4. #19
    MiStA MeH's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    272
    Reputation
    4
    Thanks
    13
    My Mood
    Amazed
    ik i cant play ca whenever i click game start it says sometihng blah it crashed close da program



    To Doo Doo List

    Get 50 Posts []
    Get 100 posts[]
    Get 200 posts[]
    Get 500 posts []
    Become a hacker []
    Get Unbeliveable++ with hacks []
    Get Unbeliveable++ legit []
    Become a staff member []
    Learn to code hacks []



    Respect List
    Everyone thats cool with me

  5. #20
    g0d of 0D's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Psychedelic
    same thing that has been happening to me as I said in another thread.
    If you read www.combatarms.nexon.net it says they are fixing it and doing extensions on the bonus stuff and going to compensate some how more details to be released.

    I've uninstalled and reinstalled the game fresh a bunch of times and rebooted, even turned off UAC, I have no AV on, I'd do a fresh boot and try the FRESHLY INSTALLED CA and same thing, I've tried every comp. mode.

    Runnin Vista Home Premium SP2 here....

    anyways it's kind of an unwritten rule that anytime they plan an update it fucks up the whole day or in this case 2 days for most people.



    posted yesterday on their site:

    2. Some Vista computers are unable to start Combat Arms - Investigating
    If you are affected by this issue, try rebooting your computer and make sure that you are running Combat Arms as the computer's administrator. Another solution is to manually update your hackshield files. Click here for instructions.

    If you are still having issues, please submit a Customer Support Ticket here and include the following information:

    I. Operating system
    II. CPU (Brand, 32bit, 64bit, etc.)
    III. Video Card (Brand, Model)
    IV. Exact error message
    V. What you have tried (running as admin, manually updated hackshield, changed compatibility settings etc)
    VI. Any other information such as Anti-virus/Firewall software installed


    posted today-Attention Soldiers!

    We are working hard to fix the login problems and messenger issues. In light of these problems, we are also working on a plan to extend or reconfigure Events so that you will not lose the effort you put into them or miss out on the Events. We will also be providing compensation for this period of service disruption. More details are coming soon.

    Thank you for your patience as we work through these problems.


    --Combat Arms Command--
    LOL!!!!!!! I HAVE NO FUCKING PATIENCE!

    COMBAT ARMS HAS STOPPED WORKING BLAH BLA BLAH FUCK YOU NEXON

    Infamously know with the nickname [myg0t]g0d
    Founder of myg0t in 1996
    My IRC Chan atm is: irc.swiftirc.net #g0tmil
    linked to 4 networks and growing including MPGH!

    Combat Arms player CBL CLEAN

    Help me grow!1


  6. #21
    totalthc's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Cool
    Guys if you are running Vista just unclick the xp compatibility mode and run as admin only it works fine for me that way and i have vista 32

  7. #22
    tyler911's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    IN A HOUSE
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Twisted
    go check my topic, it shows you how to fix it if your using vista


    Thank me if i ever helped you!

    HARDSTYLE 4 EVER!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. help me game wont start
    By gwatbruv in forum Operation 7 General
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2010, 01:46 PM
  2. WONT START PLZZ HELP!!
    By uzair786uzzy in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 11-06-2009, 06:20 AM
  3. [Help] War rock hacks wont work now PLEASE HELP
    By newb1984 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2009, 03:28 PM
  4. Combat arms Just wont start pls HELP ME!!!!
    By combatarmshaxor247 in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 09-05-2009, 06:54 PM
  5. My warrock Wont Launch Please Help
    By warr0ckrul3z in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 10-22-2007, 08:54 AM

Tags for this Thread