Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    VvITylerIvV's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The streets
    Posts
    668
    Reputation
    5
    Thanks
    61
    My Mood
    In Love

    I can run CA in compat mode...

    what the title says ^^

    I did replace multiple files with idk what version of combat arms but I can still run combat arms in compatibility...

  2. #2
    Flash-'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Twisted
    until u prove it its not a fact.

  3. #3
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    I agree with the Newb. Besides running in compatibility mode doesn't do us much good if the addresses to the hacks are patched which I'm slowly figuring out that they are.

  4. #4
    VvITylerIvV's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The streets
    Posts
    668
    Reputation
    5
    Thanks
    61
    My Mood
    In Love
    ok then I prove it

  5. #5
    satindemon4u's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,192
    Reputation
    12
    Thanks
    260
    My Mood
    Lonely
    Proof please?
    Spam.
    Wrong Section.
    You fail at lieing and succeed at being a choob.

    EDIT:

    Well.... "I can ride my bike with no handle bars" So take that.

  6. #6
    VvITylerIvV's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The streets
    Posts
    668
    Reputation
    5
    Thanks
    61
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by satindemon4u View Post
    Proof please?
    Spam.
    Wrong Section.
    You fail at lieing and succeed at being a choob.

    EDIT:

    Well.... "I can ride my bike with no handle bars" So take that.
    I can ride my bike with no handlebars as well o.0 no biggy but I lost the files that I replaced I can run CA in compat mode still but don't know what files I replaced... **** its also the only way to get CA to work for me every patch so I'm pissed that I lost them gonna have to re-install combat arms and have crappy hacks working again. Anyways,I will have proof soon enough.

    On a side note

    I can only run combat arms in windows 2000 compat mode not 95. I might be able to get 95 if I tried but for now just 2000. I don't know if that helps you at all but it might.

Similar Threads

  1. Running CA in compatability mode
    By dontsassme in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 09-14-2009, 06:37 PM
  2. *SOLUTION FIX FOR PEOPLE WHO CANT RUN COMBAT ARMS IN COMPATABILITY MODE*
    By icantlolanymore in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 08-09-2009, 03:25 AM
  3. Compatibility mode
    By rtomte30 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-03-2009, 06:03 AM
  4. How Can I Find A God Mode Hack?
    By DaGreatOne in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-2008, 03:06 PM
  5. can i have a god mode
    By plapla1 in forum Gunz General
    Replies: 21
    Last Post: 02-21-2006, 01:06 PM