Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    tyler911's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    IN A HOUSE
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Twisted

    Lightbulb THIS IS HOW YOU GET YOUR CA TO WORK 100%

    OK, so I know people have problems on starting combat arms but i found a way to get it working
    This works for Window vista
    i do not know if it works on other type

    1st step: go to your nexon folder

    2nd step: create a new folder in your nexon folder

    3rd step: rename the new folder you created "Nexon"
    (now you should have a folder named nexon inside your previous nexon folder)

    4th step: drag your combatarms folder into the new nexon folder you created

    5th step: go into your combat arms folder and create a shortcut of the new position , delete your old shortcut.
    (if you dont want a shortcut then move on...)

    6th step: run combat arms as administrator

    7th step: click on game start and it should work for you
    Last edited by tyler911; 10-29-2009 at 06:39 PM.


    Thank me if i ever helped you!

    HARDSTYLE 4 EVER!

  2. The Following 6 Users Say Thank You to tyler911 For This Useful Post:

    benkil9 (10-29-2009),bryanofme (10-30-2009),g0d of 0D (10-29-2009),itzzjohnny (10-29-2009),lwtint (11-03-2009),Meuze (10-29-2009)

  3. #2
    g0d of 0D's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Psychedelic
    OMG IS WORKING I THINK THANK YOU

    Infamously know with the nickname [myg0t]g0d
    Founder of myg0t in 1996
    My IRC Chan atm is: irc.swiftirc.net #g0tmil
    linked to 4 networks and growing including MPGH!

    Combat Arms player CBL CLEAN

    Help me grow!1


  4. #3
    tyler911's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    IN A HOUSE
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Twisted
    dont just say thanks press it :P
    Last edited by tyler911; 10-29-2009 at 06:39 PM.

  5. #4
    tjshade's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    sdfgsdg
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    lol choob ..jk..

  6. #5
    g0d of 0D's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    84
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Psychedelic
    SORRY WAS TO EXCITED TO ALT TAB TO DO I THERE YOU GO THANKS AGAIN!!! I BOUGHT THE HALLOWEEN SICKLE BUT MY RPG AND SPAS12 EXPIRED STLL GOT MP7 STEEL!!!!

    Infamously know with the nickname [myg0t]g0d
    Founder of myg0t in 1996
    My IRC Chan atm is: irc.swiftirc.net #g0tmil
    linked to 4 networks and growing including MPGH!

    Combat Arms player CBL CLEAN

    Help me grow!1


  7. #6
    Sympathy Hero's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Cheerful
    I've gotten rather, confused..

  8. #7
    Hagerad's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Erm i should know this one..... Come on think..... Aww i got nutin
    Posts
    2,623
    Reputation
    4
    Thanks
    284
    My Mood
    Confused
    i get your connection to server has ended
    Ex warrock minion


  9. #8
    ReLapse45's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    11
    Thanks
    11
    My Mood
    Angry

    No not work

    Quote Originally Posted by tyler911 View Post
    OK, so I know people have problems on starting combat arms but i found a way to get it working
    This works for Window vista
    i do not know if it works on other type

    1st step: go to your nexon folder

    2nd step: create a new folder in your nexon folder

    3rd step: rename the new folder you created "Nexon"
    (now you should have a folder named nexon inside your previous nexon folder)

    4th step: drag your combatarms folder into the new nexon folder you created

    5th step: go into your combat arms folder and create a shortcut of the new position , delete your old shortcut.
    (if you dont want a shortcut then move on...)

    6th step: run combat arms as administrator

    7th step: click on game start and it should work for you
    K I did exactly what u said. but after i create shortcut, when I start ca, it opens, then when it goes to load, it said error code, something bout update fiels

  10. #9
    MiStA MeH's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    272
    Reputation
    4
    Thanks
    13
    My Mood
    Amazed
    Gj Gj!!!!!!!!!!!!!!!!!



    To Doo Doo List

    Get 50 Posts []
    Get 100 posts[]
    Get 200 posts[]
    Get 500 posts []
    Become a hacker []
    Get Unbeliveable++ with hacks []
    Get Unbeliveable++ legit []
    Become a staff member []
    Learn to code hacks []



    Respect List
    Everyone thats cool with me

  11. #10
    varun's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    in a corner
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Dead
    i got confused so...
    ima try again later when my head feels better...

  12. #11
    scorpoistak's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    portland oregon
    Posts
    307
    Reputation
    21
    Thanks
    191

    just do this

    go to the help section for CA and look for mine i bet u a million dollars it will work only if ur vista

  13. #12
    1337_Me's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    female
    Location
    BASEMENT
    Posts
    390
    Reputation
    19
    Thanks
    50
    My Mood
    Relaxed
    DUDE UR FUCKIN GENIUS IT WORKS, THANKS I WAS WONDERING WHAT I SHOULD DO ..

    Well it works it gets the hackshield running but after that the same problem happens, it was a good attempt thow, im windows 7 Dx.

    I decided to try again and made the shortcut part and it fully worked , qqs love ya ^^.
    Last edited by 1337_Me; 10-30-2009 at 06:38 AM.

  14. #13
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    Wow, lol smart Ill try it when i get home

  15. #14
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    ffs... I was the first one to post this

  16. #15
    tyler911's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    IN A HOUSE
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by CRUSTY View Post
    ffs... I was the first one to post this
    oh really?... but i think i thought of this first O.o


    Thank me if i ever helped you!

    HARDSTYLE 4 EVER!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] how to get unbanned from mw2 (working 100%)
    By zsniprx in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 32
    Last Post: 05-08-2010, 03:48 AM
  2. How To Get PAST X-TRAP WORKS 100%!
    By dathat in forum CrossFire Discussions
    Replies: 23
    Last Post: 04-24-2010, 08:36 PM
  3. How to get your hacks to work!!!
    By Flambo in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 05-08-2009, 08:43 PM
  4. THis IS how You wont keep on getting disconnected!!!!!!!!!!!
    By mexicano007 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 01-19-2009, 08:09 AM
  5. How do you get your hacks to not advertise MPGH?
    By Shamrock in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 12-29-2008, 11:19 PM