Thread: blocked country

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    gecreat's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Post blocked country

    Hi
    Combat arms blocked my country from creating and playing with new account.
    I have changed VPN and created new profile from another country and played normally, but when i try to log in from my country with normal internet connection it says that your country is blocked.
    Is there any way to log in other country created profile from my country, or i must change VPN all time when i log in to new created account?

  2. #2
    | ∞ |'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    In a white van.
    Posts
    3,302
    Reputation
    239
    Thanks
    301
    You have to login using a VPN from a country that is allowed to connection. So if you're trying to connect to Nexon America, you need to login from a US VPN

Similar Threads

  1. [Info] Countries NOT Blocked by Region [AERIAGAMES]
    By Lehsyrus in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 63
    Last Post: 05-24-2015, 04:39 PM
  2. [Solved] Blocked country
    By clebbins in forum WarRock Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-21-2013, 11:52 AM
  3. [Solved] Countries IP-Block round without special soft.
    By andrew2000 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2013, 01:11 AM
  4. [Tutorial] How to play Arctic Combat in the Blocked countries * DEC 6 *
    By RedSpot in forum Arctic Combat Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 01-27-2013, 02:33 PM
  5. IP Blocking in other countries ?
    By andre02203 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 22
    Last Post: 07-06-2012, 10:46 AM