Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    uzair786uzzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic

    Unhappy WONT START PLZZ HELP!!

    ok so im using the wallhack and my combat arms always worked now when i used that unpatcheble hack by who ever it was my ca starts but then goes back to desktop and u can here the ca music in the back ground. then i turned all the things off that were on from that hack and started my ca again and stil it didnt work any one know how to fix this plzz help!!










  2. #2
    TrojanMan!'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Upper Michigan
    Posts
    440
    Reputation
    14
    Thanks
    63
    If the hack is CTDing you then restart your computer and don't use it.



    Web Developer Pride

  3. #3
    Ken Jeong's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,131
    Reputation
    17
    Thanks
    280
    My Mood
    Hungover
    You are probably trying to use Windowed Mode.
    "Aren't you the guy that made unlimited respawn for CA along time ago? That was epic." - [MPGH]AVGN

  4. The Following User Says Thank You to Ken Jeong For This Useful Post:

    bsrkrnghivu1 (11-05-2009)

  5. #4
    uzair786uzzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    what u mean ctding










  6. #5
    TrojanMan!'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Upper Michigan
    Posts
    440
    Reputation
    14
    Thanks
    63
    Crashing To Desktop

    Anyways, try restarting like I said and try to run combat arms after restart, if it still crashes then they won't work for you.



    Web Developer Pride

  7. #6
    uzair786uzzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by TrojanMan! View Post
    Crashing To Desktop

    Anyways, try restarting like I said and try to run combat arms after restart, if it still crashes then they won't work for you.
    no no no, i mean like i used that unpatcheble hack that someone posted on here and then my ca came back to my desktop but it was runnin in the background. and i couldnt click on it. then i undid everything i did in that hack then i just played like i normaly do with that fb.dll wall hack and still the same thing happend










  8. The Following User Says Thank You to uzair786uzzy For This Useful Post:

    headshot4life (11-05-2009)

  9. #7
    uzair786uzzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    268
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by bsrkrnghivu View Post
    You are probably trying to use Windowed Mode.
    wow dude ur thankin ur selfin !! lol


    opps sorry for double post
    Last edited by uzair786uzzy; 11-05-2009 at 07:15 PM. Reason: forgot to not double post










  10. The Following User Says Thank You to uzair786uzzy For This Useful Post:

    headshot4life (11-05-2009)

  11. #8
    TrojanMan!'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Upper Michigan
    Posts
    440
    Reputation
    14
    Thanks
    63
    Did you restart? I know it sounds too simple but a lot of the time when this sort of thing happens it's because of some change in the CA files and restarting seems to fix it. If that doesn't work you may have to reinstall.



    Web Developer Pride

  12. The Following User Says Thank You to TrojanMan! For This Useful Post:

    headshot4life (11-05-2009)

  13. #9
    -MaRy-'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    well....

    put the unpatchabel hack in ur ca folder or else it wont work.
    than click on it and put everything on
    than press play and open combat arms
    go in game and the unpatchabel hack should work

  14. #10
    wolves4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    427
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by -MaRy- View Post
    put the unpatchabel hack in ur ca folder or else it wont work.
    than click on it and put everything on
    than press play and open combat arms
    go in game and the unpatchabel hack should work
    Or, if it's already in your CA folder, take it out. Then try CA.

Similar Threads

  1. help me game wont start
    By gwatbruv in forum Operation 7 General
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2010, 01:46 PM
  2. [Help] >>>>Crossfire Wont start!<<<<
    By mullerrice in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2010, 06:54 AM
  3. help ca wont start
    By pepsi233 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 08:37 PM
  4. please help me, CA WONT START
    By El Narco in forum Combat Arms Help
    Replies: 21
    Last Post: 10-29-2009, 04:47 PM
  5. Combat arms Just wont start pls HELP ME!!!!
    By combatarmshaxor247 in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 09-05-2009, 06:54 PM

Tags for this Thread