Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105
  1. #16
    Bacardi151's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by bOLt13 View Post
    i still d/c and i followed yur instructions correctly...
    What OS are you using?




    http://www.myspace.com/markusdeboyer
    Viva La Trance/ Electronica!!!!!!!!!!!
    *Yu got 1 shot*Now make it count

  2. #17
    rattler007's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Yeehaw
    I have the same problem as bolt 13....i'm running Vista 32 bit and avira antivirus, which did not detect anything from the download of rar file......also, in my CombatArms folder it does not say

    CA exe
    CombatArms exe
    Endingbanner exe

    well ok it does say all the except for the exe part.....searched every sub file in CombatArms folder and there are no files that have an exe at the end....even tried redownloading CombatArms in case there was some kind of mistake...however, when i get to the DEP part, it does show the checked box with CombatArms Launcher like yours does....but like i said...just d/c's me ....any idea's????

  3. #18
    mrxchaching's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Mom's basement.
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    Damn, I followed the instructions, First, I got it til the server screen. But then crashed. I start up combat arms again and crashed at login screen.



    Member Level 1 since 2008'


    Questions about your body? Curious about why hair is growing at places where it shouldn't be growing? Send me a private message!

    PM(questions)|MAIN FORUM|DayZ Hack Section|Marketplace|

  4. #19
    xDDxDD's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    39
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by Bacardi151 View Post
    Your probably having trouble getting CA to start even if you have removed these hacks. SO UNINSTALL CA AND REINSTALL. AFTER YOU HAVE REINSTALLED FOLLOW THESE DIRECTIONS. IT WILL WORK.

    If you have Vista listen very carefully... to get this to werk you must go to you control panel and click UAC *user account* then what you want to do is click on turn user account control on or off, click it and uncheck the lil box. Ok now it's going to prompt you to restart, don't do it.

    Now what you want to do is go back to the control panel and click on system. Scroll down to were it says *Computer name, domain and work group settings* and click change settings.


    Now a little menu should cum up, click advanced and under performance click settings.


    Ok now another menu will cum up and what you want to do is click Data Execution Prevention, DEP for short. Click turn on DEP for all programs and services except those that I select. Click add and browse your combat arms folder and select CombatArms.exe and add it.



    Make sure CombatArms.exe is checked after you add it and hit apply. Now it is going to prompt you to restart again, don't. Now extract MPGH files into the CA folder. YAY! You can restart your comp now and after just start CA normally, obviously you won't be prompted when you do start it



    I had to figure this out on my own, well the turn off user account control I got that from dave. Any ways it works great now. GL and pwn some hackers. Let the noobs be

    Please click thanks if this helped.
    OMG thanks dude this really works.

  5. #20
    Jak232's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Bored
    Didn't work.

  6. #21
    gtfo's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Ching Chong Land
    Posts
    1,415
    Reputation
    65
    Thanks
    105
    My Mood
    Psychedelic
    im sorry no worky

  7. #22
    Melikepie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,653
    Reputation
    12
    Thanks
    131
    My Mood
    Amazed
    Nice work put into it

  8. #23
    gtfo's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Ching Chong Land
    Posts
    1,415
    Reputation
    65
    Thanks
    105
    My Mood
    Psychedelic
    Tried it sorry doesnt work it actually says the DPE prevented it from starting

  9. #24
    Seth's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    In The Thread
    Posts
    3,685
    Reputation
    25
    Thanks
    621
    It already works for me, but this looks like it could help.
    She paints a pretty picture, but the story has a twist, the paint brush is a razor, and the canvas is her wrist.

  10. #25
    masterhaxxxor's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    or sometimes you might just have to run as admin

  11. #26
    Seth's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    In The Thread
    Posts
    3,685
    Reputation
    25
    Thanks
    621
    Quote Originally Posted by masterhaxxxor View Post
    or sometimes you might just have to run as admin
    Right click on the program, click on propreties.
    Then click the checkbox run as administrator and click ok.
    She paints a pretty picture, but the story has a twist, the paint brush is a razor, and the canvas is her wrist.

  12. #27
    Bacardi151's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Amazed
    Look guys I have Vista x64 ..I know I know..so for all you 32 bit user this might not werk for you. I'm sorry and GL




    http://www.myspace.com/markusdeboyer
    Viva La Trance/ Electronica!!!!!!!!!!!
    *Yu got 1 shot*Now make it count

  13. #28
    Bumble's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hey um, i downloaded the hack and im using XP but i try to extract MPGH Public Combat Arms hack.asi and it says that windows has blocked this file to be extracted.
    any help?

  14. #29
    Bacardi151's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Bumble View Post
    hey um, i downloaded the hack and im using XP but i try to extract MPGH Public Combat Arms hack.asi and it says that windows has blocked this file to be extracted.
    any help?
    Try turning off your AV




    http://www.myspace.com/markusdeboyer
    Viva La Trance/ Electronica!!!!!!!!!!!
    *Yu got 1 shot*Now make it count

  15. #30
    darkjak's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Okay, i have done everything i can to get these to work for me. When i go to play it goes to a white screen and then d/c. What am i saposed to do?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. How to get MPGH Public Hack to work for Vista users
    By Bacardi151 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 11-14-2009, 06:42 PM
  2. How to get MPGH Public Hack to work for Vista users
    By Bacardi151 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 03:06 PM
  3. How to get WarPathSin666's hacks to work for 2 games
    By ShadeRecon in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 36
    Last Post: 09-03-2009, 04:08 AM
  4. [TuT] How to make MPGH Public hack to work!! [choob friendly]
    By Kev in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 09-02-2009, 08:31 PM
  5. [Tutorial] How to get the Wall hack to work.
    By wr194t in forum WolfTeam Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 03-01-2008, 03:52 AM

Tags for this Thread