Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20

    mpgh pub problem

    Okay i am running windows vista 32 bit. on a laptop
    i have all the hacks set up. and then when i started combat arms
    it loads the hshield
    then when the hshield finished loading
    i also followed the vista solution but i get this error now
    and i also tried using the hshield thing..
    then this message box pops out

    this is wat pops out
    please it would be a pleasure if anyone would help
    thanks would appreciate it.


  2. #2
    juanrineytor_Backup's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can see w.o the picture biggest size that you do not have all it updates. you need them.

    BTW there's a help section, and a thread dave made himself for this. So refrain from using them.

  3. #3
    (Corndog)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    19
    Thanks
    25
    try running it a different way.

    Rename the .asi (the hack that you put in your CA folder) to .dll, and inject it into combat arms.

  4. #4
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    click This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

    well
    i tried everything i been trying for 2-4 hours nothing has been functioning.
    im frustruated tho :P
    cuz at this time i could been using the hacks by then.
    yeah i did follow the vista insutrctions
    but nothing worked

  5. #5
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    click This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.

    well
    i tried everything i been trying for 2-4 hours nothing has been functioning.
    im frustruated tho :P
    cuz at this time i could been using the hacks by then.
    yeah i did follow the vista insutrctions
    but nothing worked

  6. #6
    SmokeyBear's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,676
    Reputation
    26
    Thanks
    316
    dont double post and post this in Help Section next time

  7. #7
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    im sorry
    its just that it was lagging i clicked 2 by accident
    but i really need help with this
    ill try the .dll one
    if it works
    ill +rep u

  8. #8
    ICEKILLER158's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In Your Heart
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Daring
    are you only using mpgh pub or other hacks too?

    All i'll show you is my back~ in game and in life<3




    I know its big but you got to love it.

  9. #9
    whtlight's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Smokin trees
    Posts
    3,116
    Reputation
    -25
    Thanks
    413
    Dude the hack doesnt work for like any vista users.
    50 grand every week, fuckin' rat budget.
    I win, always.

  10. The Following User Says Thank You to whtlight For This Useful Post:

    uyghti (11-14-2009)

  11. #10
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    nope im just using mpgh
    well i was thinking cuz i was using this hshield that i got from this gordon 1.6.2
    hack thing.
    and it worked for that
    but i still have that hshield on my ca folder.
    i was wondering if that might be the solution of the hshield.
    cuz...
    i tried put as windows xp sp2
    and turned of uac
    and nothing seems to work

  12. #11
    ICEKILLER158's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In Your Heart
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    My Mood
    Daring
    take out that folder! and gordon hacks suck >.>

    All i'll show you is my back~ in game and in life<3




    I know its big but you got to love it.

  13. #12
    juanrineytor_Backup's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by whts_backup View Post
    Dude the hack doesnt work for like any vista users.
    Rofl like last time I used was 10 mins ago.

  14. #13
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    Vista users, ESPECIALLY 32-bit, listen up!

    Run Windows Update to get all your system updates
    Install SP2(Service Pack 2)
    Disable UAC(User Account Control)
    Make sure your DirectX version is at the very least 9, but it should be 10
    Do NOT run Combat Arms in compatibility mode
    Do NOT rename the settings file
    Rename the .asi file to AHN.asi for instance
    Move the .asi and settings files into your Combat Arms folder

    In the settings file you will see R, B, G values in 2 spots. One is IN FRONT OF and one is BEHIND walls. This is the value which sets the color for your chams. Use any number from 0-255 to choose your cham colors.

    You MUST have both wallhack AND chams enabled to see the chams.

    (Second time in 5 minutes I'm posting this. People need to READ and stop ASSUMING they know everything. Don't gloss over Dave's instructions. When he said UPDATE TO SP2 AND DISABLE UAC he meant it.)

  15. #14
    evilgaia's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    Quote Originally Posted by ICEKILLER158 View Post
    take out that folder! and gordon hacks suck >.>
    i dont have gordons hack inside my ca folder
    but i have the hshield shit thing inside that came with it
    so i tooked out the clean hshield folder in my desktop


    so ur trying to say do i put the original hshield folder in my ca
    and start the hack

    do u have teamviewer or something??

    ROUGHS3X: i have the stuff in the mss folder
    is that ok.

    but how big is the sp2 thing
    could i have a link thx..

  16. #15
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    If you want I'll TV you and do it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Mpgh pub problem
    By Chuck N0rris in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-11-2010, 04:37 AM
  2. My problem with MPGH pub hack
    By eatthosebeans in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 18
    Last Post: 12-27-2008, 03:54 PM
  3. MPGH PUB Hack problems
    By ipodblak100 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-21-2008, 03:15 PM
  4. Mpgh Pub Problem
    By H4x4Noobs in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 12-19-2008, 08:38 AM
  5. [Problem]Mpgh Pub Hack V1.05
    By sonicab2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 10-18-2008, 03:26 PM

Tags for this Thread