Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    IVIuGs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine

    Combat arms won't install HELP!

    Hello, I have contacted nexon support literally 3 times in 3 different tickets about this, even when I told them that I had already tried their "fix" to it by downloading the full client and turning off anti virus and firewall, nothing works

    I start Combatarms_eu.exe, the loading icon next to the cursor appears, but nothing happens, no error message, nothing at all. It just loads for a few seconds and dissapeare, I have also re-installed akami netsession several times to try to fix this (if that has anything to do with it) but it doesn't work.

    <-there is the file, as you see this is the third file that I have downloaded, tried re-downloading after deleting every nexon related file on my computer with antivirus and firewall turned off, still doesn't work.

    I have tried running combatarms_eu.exe in compability mode windows 7 and windows xp serivce pack both 2 and 3, still does not work
    If anyone has a fix to this that would be GREATLY appreciated, thanks


    EDIT: Running windows 8 64 bit
    Last edited by IVIuGs; 05-20-2015 at 11:26 AM.

  2. #2
    Shadow's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada :)
    Posts
    3,432
    Reputation
    723
    Thanks
    1,056
    My Mood
    Devilish
    Try doing a restore to earlier before this problem occurred...

    I may be wrong but Windows 8 64 Bit has caused problems with many players, if you are willing to downgrade to windows 7 and try that's at your risk i'm not saying it'll work but it may be a solution.

    Times Available: 4:30PM PST - 10PM PST
    My one and ONLY Skype: ShadowMpgh

    Please always ask me to PM or VM on Skype to confirm it is me.

  3. #3
    IVIuGs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    I've never played CA on windows 8, haven't played the game in at least a year

  4. #4
    Shadow's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Canada :)
    Posts
    3,432
    Reputation
    723
    Thanks
    1,056
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by IVIuGs View Post
    I've never played CA on windows 8, haven't played the game in at least a year
    Honestly I don't know if this is it but CA might no be compatible with your windows 8 type, are you 64 bit or 32 bit?

    Post on the official combat arms forums, you will get some real help on there.

    Good luck.

    Times Available: 4:30PM PST - 10PM PST
    My one and ONLY Skype: ShadowMpgh

    Please always ask me to PM or VM on Skype to confirm it is me.

Similar Threads

  1. [Help Request] Combat Arms 'White Screen' Installer
    By gutsygamer in forum Combat Arms Help
    Replies: 18
    Last Post: 07-29-2015, 02:04 PM
  2. [Help Request] Combat Arms won't load
    By The Productive Tnuc in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2013, 10:46 PM
  3. [Help Request] Combat Arms won't open
    By sahmis118 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-16-2012, 02:18 PM
  4. [Need help] Combat Arms won't open - No pop up error?
    By tum0r in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2009, 08:26 PM
  5. Combat arms won't open
    By jasonpwns in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 12-18-2008, 12:10 PM

Tags for this Thread