Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    IVIuGs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine

    Combat arms won't install HELP!

    Hello, I have contacted nexon support literally 3 times in 3 different tickets about this, even when I told them that I had already tried their "fix" to it by downloading the full client and turning off anti virus and firewall, nothing works

    I start Combatarms_eu.exe, the loading icon next to the cursor appears, but nothing happens, no error message, nothing at all. It just loads for a few seconds and dissapeare, I have also re-installed akami netsession several times to try to fix this (if that has anything to do with it) but it doesn't work.

    <-there is the file, as you see this is the third file that I have downloaded, tried re-downloading after deleting every nexon related file on my computer with antivirus and firewall turned off, still doesn't work.

    I have tried running combatarms_eu.exe in compability mode windows 7 and windows xp serivce pack both 2 and 3, still does not work
    If anyone has a fix to this that would be GREATLY appreciated, thanks


    EDIT: Running windows 8 64 bit
    Last edited by IVIuGs; 05-20-2015 at 10:26 AM.

  2. #2
    Shadow's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Antarctica
    Posts
    3,873
    Reputation
    1034
    Thanks
    1,236
    My Mood
    Devilish
    Try doing a restore to earlier before this problem occurred...

    I may be wrong but Windows 8 64 Bit has caused problems with many players, if you are willing to downgrade to windows 7 and try that's at your risk i'm not saying it'll work but it may be a solution.

    Times Available: 4:30PM PST - 10PM PST
    My one and ONLY Skype: ShadowMpgh
    Please always ask me to PM or VM on Skype to confirm it is me.

  3. #3
    IVIuGs's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    I've never played CA on windows 8, haven't played the game in at least a year

  4. #4
    Shadow's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    Antarctica
    Posts
    3,873
    Reputation
    1034
    Thanks
    1,236
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by IVIuGs View Post
    I've never played CA on windows 8, haven't played the game in at least a year
    Honestly I don't know if this is it but CA might no be compatible with your windows 8 type, are you 64 bit or 32 bit?

    Post on the official combat arms forums, you will get some real help on there.

    Good luck.

    Times Available: 4:30PM PST - 10PM PST
    My one and ONLY Skype: ShadowMpgh
    Please always ask me to PM or VM on Skype to confirm it is me.

Similar Threads

  1. [Help Request] Combat Arms 'White Screen' Installer
    By gutsygamer in forum Combat Arms Help
    Replies: 18
    Last Post: 07-29-2015, 01:04 PM
  2. [Help Request] Combat Arms won't load
    By The Productive Tnuc in forum Combat Arms Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2013, 09:46 PM
  3. [Help Request] Combat Arms won't open
    By sahmis118 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-16-2012, 01:18 PM
  4. [Need help] Combat Arms won't open - No pop up error?
    By tum0r in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 05-30-2009, 07:26 PM
  5. Combat arms won't open
    By jasonpwns in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 12-18-2008, 11:10 AM

Tags for this Thread