Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    CrypticMods's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    4

    Cool Permanently fix "App still running"



    This if more for if your mod menu won't inject in bo2

    For windows 10 not sure about any other windows versions

    Hello Today i'm going to show you how to fix app is already running.

    First You Have to go to control panel

    Then search for power and click change what the buttons do

    Next Click Change Settings that are currently Unavailable

    In Shutdown Settings

    Uncheck Fast Startup

    Now restart Your Computer and your good to go permanently!


    Thanks!

    Pictures coming soon
    Last edited by CrypticMods; 11-03-2016 at 11:42 PM.

  2. #2
    Eithan1231's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,606
    Reputation
    429
    Thanks
    4,287
    My Mood
    Angelic
    Or you can let common sense guide you and you force close the process in task manager.

    Join my discord Click Here!

     

  3. #3
    CrypticMods's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    this is more so if it isn't in task manager if you can't find it. Or if mod menus don't inject for bo2

  4. #4
    aka_clover's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Location
    why u want to kno
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    THIS WAS messing me up now i tried this and it worked! THANK YOU.

Similar Threads

  1. Can my pc still run black ops?
    By Mr.1337 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-26-2010, 11:59 PM
  2. Engine.exe still running problem
    By SniperJJS13 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 02-15-2010, 04:17 AM
  3. How to Fix: Hack Detected! (without running hack)
    By kazuya899 in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2009, 05:24 AM
  4. how to fix my screen when running hax
    By snekysnake in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-2009, 06:28 AM
  5. so can Combat Arms still run D3D dlls?
    By xobbfly in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2008, 01:51 AM