Thread: ISO Filess ???

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    HaxPro's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Latvia
    Posts
    2,781
    Reputation
    98
    Thanks
    1,135

    ISO Filess ???

    I downloaded COD4 with keygen
    but how i can play a game i have 2 ISO files ?

  2. #2
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

  3. #3
    HaxPro's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Latvia
    Posts
    2,781
    Reputation
    98
    Thanks
    1,135
    Yes but if i use Daemon tools
    can i install game with 2 Iso ?

  4. #4
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Yes you can.

    Virtual Devices > Set amount to 2.

    Set both devices to your different .iso.

    Enjoy.



  5. #5
    HaxPro's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Latvia
    Posts
    2,781
    Reputation
    98
    Thanks
    1,135
    Ok ty i just test hope it works

Similar Threads

  1. installing ISO
    By ikki in forum Hardware & Software Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-2007, 11:54 PM