Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
  1. #46
    hc870430's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Anyone have suggestions for this error? Any Help would be greatly appreciated !!!!

    "Menu_co_Image" error. and the game won't load.!

    Thanks!!

  2. #47
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by WorstDevil View Post
    D:/Steam ? Is that the right path to your steam folder? + did u check for languages? do they match? And try out the blue/red textures. Maybe the only RED ones are fcked up..
    yep , i tried blue only, red only, red/blue... nothing work.

  3. #48
    Geza1927's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Location
    poland
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    "Menu_co_Image" error. Fuck!

  4. #49
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by shihanus View Post
    yep , i tried blue only, red only, red/blue... nothing work.
    when you started the program you must w8 when its done
    Try version 2
    its much faster
    http://addmap.info/MW2_TH_NEW.rar

  5. #50
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i tryed this version yesterday, dont work...

  6. #51
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by shihanus View Post
    i tryed this version yesterday, dont work...
    Try the new version
    http://www.mpgh.net/forum/191-call-d...1-0-174-a.html

  7. #52
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dont work for me, still get the gamefonts_pc error.

    i start, klick colored player, no hud, etc, only red, no work.. same with blue & red/blue, nothing work, i tryed with other languages, still get this fukin error °_°
    i used german client

  8. #53
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by shihanus View Post
    dont work for me, still get the gamefonts_pc error.

    i start, klick colored player, no hud, etc, only red, no work.. same with blue & red/blue, nothing work, i tryed with other languages, still get this fukin error °_°
    i used german client
    you need to allocate at least 514.0MB to load images

  9. #54
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    assign where? dont understand this Oo RAM? i got 4000~

  10. #55
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    lol now it work with blue/red, dunno why... tryed 20 ~ times xD
    sry 4 doublepost but dont know how to edit

  11. #56
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by shihanus View Post
    lol now it work with blue/red, dunno why... tryed 20 ~ times xD
    sry 4 doublepost but dont know how to edit
    ok thats fine

    Happy Hacking

  12. #57
    shihanus's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks, its rly awesome :>

  13. #58
    onuuuur's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Worried
    You say i but there stay jordant92, rip ??

  14. #59
    nschicht's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi guys. may anyone can answer my question. i try since some days the texture hack and it works well. but yesterday a gamer guess that i´m using the texture hack. how is this possible, because we were in the lobby and waited for the start of the map?

  15. #60
    tom95ek's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    asd
    Posts
    267
    Reputation
    10
    Thanks
    226
    My Mood
    Crappy
    man... it says: couldnt load image 'voice.off' any ideas? pls help

  16. The Following User Says Thank You to tom95ek For This Useful Post:

    Wazupbig (01-01-2010)

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. Call Of Duty Modern warfare 2 Hacks
    By next123 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2011, 05:38 AM
  2. Modern Warfare 2 Hack
    By NadolnyPL in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 11
    Last Post: 04-25-2010, 10:46 AM
  3. [Release] Update Automatic Modern Warfare 2 Texture Hack v1.1 (1.0.174)
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 139
    Last Post: 01-14-2010, 08:18 PM
  4. Modern warfare 2 hacks/hacking forum?
    By DaRKESTHoURx in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-29-2009, 08:01 PM
  5. modern warfare 2 hack?
    By se7en001 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-25-2009, 01:47 PM