Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
  1. #16
    SpyGun11's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks aphicis , to find the exe do i need to open the game or simply go to steam/steamapps/common and just select the exe from there? i tried this but still didn't changed my exp...

  2. #17
    Aphicis's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    No, you will use the computer icon to find current running programs. MW2 needs to be running in order to find its exe in that last. its like iw4mp.exe or something.

  3. #18
    SpyGun11's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yes i tried that and still the exp didn't changed..i think im doing something wrong , after i change the addres to "13231231" i close the cheat engine and nothing..

  4. #19
    Aphicis's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Look at http://www.mpgh.net/forum/191-call-d...hallenges.html

    Kaaskiller did a good job at explaining CheatEngine, The method he explains is no different than whats listed here. Except that you don't need to go searching for the addresses. Instead of the address that he lists for EXP you should use 01AD1D9C.
    And from there im confident that you can figure the rest of the things for yourself. Note that if you want to complete say a headshot challenge and it needs 250 kills you should change your value to 249 instead of 250.

  5. The Following User Says Thank You to Aphicis For This Useful Post:

    SpyGun11 (12-21-2009)

  6. #20
    SpyGun11's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    okay thanks, works now.:P

  7. #21
    killstreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Brazil :D
    Posts
    419
    Reputation
    12
    Thanks
    402
    My Mood
    Fine
    can i get vac banned???
    i really want to get to lvl 70
    BUT I DONT WANT TO GET VAC BANNED FOR DOING THIS

  8. #22
    killstreak's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Brazil :D
    Posts
    419
    Reputation
    12
    Thanks
    402
    My Mood
    Fine
    i think cheat engine isn't vac proof
    but if you put a vid on youtube of you doing this and didn't get vac banned... i use it
    (and... i subscribe to you and rate 5 stars!!!! )

  9. #23
    karnige's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool

    thanx

    Thankyou so much!

  10. #24
    Coffie's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    dsfsdaf
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Tired
    Umm, are there codes for the guns? Like the unlocks?

  11. #25
    Bustedlol's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Take Good Notes that IWnet have been Patched along with VAC2 that now Detect Any Coding Modification in the Game. So I guess that If you do that you change the Code and Have the chance to be flagged for Hacking. Take notes that once your Flagged it can takes about 5-8 days to get VAC Banned. Use it Carefully!

  12. #26
    elav8's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    You really need a tutorial... I have not got the slightest clue on how to use this program

    Thanks

  13. #27
    elav8's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Confused
    What do i do with it do i tick them or what.?

  14. #28
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by elav8 View Post
    What do i do with it do i tick them or what.?
    plz don't dubble post
    search on youtube or google

  15. #29
    brucevduyn's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Gender
    male
    Posts
    441
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Amused
    I tried to find the Adress for respawning sofar iam unable to find the addres for respawning.. So as far as i tried a respawn hack in S&D isn't going to work! Well, maybe with a packet editor but i couldn't find it with cheat engine!

  16. #30
    Houston's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,941
    Reputation
    175
    Thanks
    2,461
    My Mood
    Blah
    thats a good idiea
    i will find a address for Respawn

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Cheat Engine Addresses
    By crazygamer53 in forum Combat Arms Help
    Replies: 13
    Last Post: 10-27-2011, 06:24 AM
  2. New Address After Patch
    By Ryuesi in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 18
    Last Post: 07-24-2011, 01:08 AM
  3. Cheat engine address?
    By granter101 in forum C++/C Programming
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2009, 03:43 AM
  4. Undetected Cheat Engine Taking down after 10 Downloads
    By thesynyster32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 05-10-2009, 04:27 PM
  5. Engine.exe dont Finalize process.... after patch
    By Dangelo_GH in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2008, 10:42 AM