Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 299
  1. #16
    JustRuthlessOG's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Location
    Mississippi
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by RSDGDriftTeam View Post
    I can not operate the injector you suggest. I pitched well as a director, I copied / pasted "iw4mp.exe" in the process and then click "Browse" and select the dll shipped stroke but I get an error telling me Failer injected.

    I use windows 7 pro x64
    Open Rullez Injector / type : iw4mp.exe in process / click Manual / Browse choose the .dll file / run your game / Inject

  2. #17
    Th3Pr0's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Anyone else has the problem that force host only sometimes works? Usually after I restart my router it works though its strange.

  3. #18
    RSDGDriftTeam's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by JustRuthlessOG View Post
    Open Rullez Injector / type : iw4mp.exe in process / click Manual / Browse choose the .dll file / run your game / Inject
    I will test it thanks

    - - - Updated - - -

    I tested this and nickel thank you. It is possible to eject a player?

  4. #19
    Prince Ramz's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Scoudem View Post
    snipped
    Hi, I tried using the injector you suggested but I don't even know how it works. Can you explain that process or show me somehow? Thanks.

  5. #20
    GemDG's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Pandora
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Prince Ramz View Post
    Hi, I tried using the injector you suggested but I don't even know how it works. Can you explain that process or show me somehow? Thanks.
    You can download the extreme injector its much easier

  6. #21
    JustRuthlessOG's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Location
    Mississippi
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Th3Pr0 View Post
    Anyone else has the problem that force host only sometimes works? Usually after I restart my router it works though its strange.
    What i do if it picks a differ host right before the game starts... I search for a game with force host on / force start it right away / place it in private match / end the game / and quickly put it back to public match... this will make you host until you leave the lobby.

    - - - Updated - - -

    If you play hardcore the kick menu only pops up when you have a uav.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to JustRuthlessOG For This Useful Post:

    Drachionix (10-14-2016),Th3Pr0 (01-25-2016)

  8. #22
    [NEWACCOUNT]Yano's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    CL_WritePacket();
    Posts
    329
    Reputation
    13
    Thanks
    3,454
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by JustRuthlessOG View Post
    If you play hardcore the kick menu only pops up when you have a uav.
    Yea his leet "user32" hook is just a hook in some UI functions or something

  9. #23
    Scoudem's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    0xC0000005
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    772
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by [NEWACCOUNT]Yano View Post
    Yea his leet "user32" hook is just a hook in some UI functions or something
    Lol the drawing is some game 2d function. Why you hating though?

  10. #24
    [NEWACCOUNT]Yano's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    CL_WritePacket();
    Posts
    329
    Reputation
    13
    Thanks
    3,454
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by Scoudem View Post
    Lol the drawing is some game 2d function. Why you hating though?
    Not hating, just wondering why you said its a user32 Hook when you hooked in a crappy 2D Function

  11. #25
    Scoudem's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    0xC0000005
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    772
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by [NEWACCOUNT]Yano View Post
    Not hating, just wondering why you said its a user32 Hook when you hooked in a crappy 2D Function
    that hook was added this version

  12. #26
    Prince Ramz's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by GemDG View Post
    You can download the extreme injector its much easier
    I did that, and it asks for a process name. What is that? Which one do I choose.

  13. #27
    GemDG's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Pandora
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Prince Ramz View Post
    I did that, and it asks for a process name. What is that? Which one do I choose.
    The process name is iw4mp.exe

  14. #28
    Prince Ramz's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Alright so when I used this.

    When I press F9, no kick thing came up. When I hosted a game with this, people (reportedly) took no damage from me cuz I switched it to private match then public match while in-game. SO any fix for this?

  15. #29
    GemDG's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    female
    Location
    Pandora
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    15
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Prince Ramz View Post
    Alright so when I used this.

    When I press F9, no kick thing came up. When I hosted a game with this, people (reportedly) took no damage from me cuz I switched it to private match then public match while in-game. SO any fix for this?
    If you have a second monitor or a laptop or something i would recommend using MW2SA for kicking people the kick tool in this lobby tool didn't really let me kick the people, they will just rejoin back.

  16. #30
    Prince Ramz's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I don't have a second monitor. Anything I can do as a fix or alternative?

    EDIT: I got F9 to appear, but when I press enter, it kicks me with an error.

    This happens after I try to kick someone: SV_SetUserinfo: bad index 8 (8 is the player number I believe.)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    10190_screenshots_2016-01-25_00001.jpg  

    Last edited by Prince Ramz; 01-25-2016 at 01:24 PM.

  17. The Following User Says Thank You to Prince Ramz For This Useful Post:

    hoogste1 (01-25-2016)

Page 2 of 20 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] MW2 Lobby Tools v1.1
    By Scoudem in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 27
    Last Post: 01-21-2016, 06:51 PM
  2. [Outdated] MW2 Lobby Tools
    By Scoudem in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2016, 06:10 AM
  3. [Request] XP Trainer Lobby Tool?
    By xScylez in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2014, 05:53 PM
  4. Lobby Tool
    By fatjoe2015 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-2011, 05:50 PM
  5. [Info] tut. on editing lobby music
    By levin_klein22 in forum CrossFire Mods & Rez Modding
    Replies: 4
    Last Post: 10-06-2010, 08:04 AM

Tags for this Thread