Thread: XenBots by Xen0

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
  1. #16
    CrypticMods's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    what injector do i use? I already tried extreme and valkerie. They dont work

  2. #17
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by CrypticMods View Post
    what injector do i use? I already tried extreme and valkerie. They dont work
    I use Extreme Injector v3.6.. You may have to install the latest Microsoft Visual C++ to have it work. If you already have the latest, try having your game fully loaded (meaning you are in a party) before you inject it. That fixed my issue when I was having it. Good luck. Let me know if you have those things and it is still not working!

  3. #18
    __Xen0's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    14
    Thanks
    324
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by CrunchLikeTwix View Post
    I use Extreme Injector v3.6.. You may have to install the latest Microsoft Visual C++ to have it work. If you already have the latest, try having your game fully loaded (meaning you are in a party) before you inject it. That fixed my issue when I was having it. Good luck. Let me know if you have those things and it is still not working!
    I named them XenBot on purpose so that people would recognize that I made them, so could you please stop showing people how to rename the bots? In fact that won't even work so easily, there are ~4000 results for my name and ~100 for the bots name... This just shows me I should not release anything here, yesterday I got the golden desert eagle in MW2 and teleporting to work, but I guess I won't release it. Thanks for ruining it!

  4. #19
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    I named them XenBot on purpose so that people would recognize that I made them, so could you please stop showing people how to rename the bots? In fact that won't even work so easily, there are ~4000 results for my name and ~100 for the bots name... This just shows me I should not release anything here, yesterday I got the golden desert eagle in MW2 and teleporting to work, but I guess I won't release it. Thanks for ruining it!
    I can always delete the post. I just found myself a tutorial on it then made a thread for it. I dont mind taking it down, I can understand why you are upset. The post will be going down right now

  5. #20
    __Xen0's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    14
    Thanks
    324
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by CrunchLikeTwix View Post
    I can always delete the post. I just found myself a tutorial on it then made a thread for it. I dont mind taking it down, I can understand why you are upset. The post will be going down right now
    Thanks, I am glad you understand

  6. #21
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    Thanks, I am glad you understand
    I re-edited my post just to have a list of a few console commands. I just put a list of a few ones (they werent anything special) just basically timelimit and stuff. Hopefully you can release the stuff you were talking about I wont let anyone in the community know how to do change your bots' names! <3

  7. #22
    __Xen0's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    14
    Thanks
    324
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by CrunchLikeTwix View Post
    I re-edited my post just to have a list of a few console commands. I just put a list of a few ones (they werent anything special) just basically timelimit and stuff. Hopefully you can release the stuff you were talking about I wont let anyone in the community know how to do change your bots' names! <3
    Just wanted to let you know that most of the console commands you posted won't work! By the way, what's your steam name, I could use some people in my lobby right now to see if stuff works!

  8. #23
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    Just wanted to let you know that most of the console commands you posted won't work! By the way, what's your steam name, I could use some people in my lobby right now to see if stuff works!
    ax.Twixxy http://steamcommunity.com/id/CrunchLikeTwix

  9. #24
    __Xen0's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    14
    Thanks
    324
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by CrunchLikeTwix View Post
    oh lol, it's you. Nevermind!

  10. #25
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    oh lol, it's you. Nevermind!
    lol I think I accidentally deleted you :/ so I mean if you want to add me, go ahead! I just ask you quit joining and ruining games.. Flick doesnt likeeey

  11. #26
    KaliKushModz's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    hop off his dick fag

  12. #27
    nildszani's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Dude, there seams to be something wrong... I cant spawn any bots in private match. I made sure the hack was injected while in-game whith rullez injector but nothing happended when I clicked the "+" key on my numpad. and also, the numlock was on

  13. #28
    __Xen0's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    116
    Reputation
    14
    Thanks
    324
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by nildszani View Post
    Dude, there seams to be something wrong... I cant spawn any bots in private match. I made sure the hack was injected while in-game whith rullez injector but nothing happended when I clicked the "+" key on my numpad. and also, the numlock was on
    Well, there is definitely nothing wrong with the algorithm in my code. You are using Steam MW2 though, right?

  14. #29
    nildszani's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    Well, there is definitely nothing wrong with the algorithm in my code. You are using Steam MW2 though, right?
    yeahh sure! i think there might be something wrong with my numpad... Is there anyway I can change the +- keys to other keys of my choice?

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by __Xen0 View Post
    Well, there is definitely nothing wrong with the algorithm in my code. You are using Steam MW2 though, right?
    yeahh sure! i think there might be something wrong with my numpad... Is there anyway I can change the +- keys to other keys of my choice?
    or maybe just send me your steam profile so we can party up sometime if ur still playing. I currently cant post any links here, i believe because of some permition issues, so i cant share you my profile :/

  15. #30
    CrunchLikeTwix's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Location
    Somewhere nearby.
    Posts
    111
    Reputation
    14
    Thanks
    321
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by nildszani View Post
    yeahh sure! i think there might be something wrong with my numpad... Is there anyway I can change the +- keys to other keys of my choice?

    - - - Updated - - -



    yeahh sure! i think there might be something wrong with my numpad... Is there anyway I can change the +- keys to other keys of my choice?
    or maybe just send me your steam profile so we can party up sometime if ur still playing. I currently cant post any links here, i believe because of some permition issues, so i cant share you my profile :/
    You can get a hotkey program to have it press as you need + for you if you are pressing say the letter p. Use your google to search for one because i am not able to post links Good luck!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast