Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
  1. #31
    Ripparinn's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Kop
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Can we get banned ?
    is this 1000% Undetected(if i go slowly)

  2. #32
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,669
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Ripparinn View Post
    Can we get banned ?
    is this 1000% Undetected(if i go slowly)
    You can always get banned for using hacks, unless you take it slow.
    I am very sure that you can't just get banned for this


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  3. #33
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by koeninatorrr View Post
    You can always get banned for using hacks, unless you take it slow.
    I am very sure that you can't just get banned for this
    What this guy said.. Be sure to close it before you play, and you should be safe..


  4. #34
    inception's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    Hey, guys. Is there any way to jump down a couple of prestiges with this, after it's been saved on the server? I hit 9 for some reason, jumped up from 4. Wasn't intending that, but even after I revert back and go play for a while, I'm back at prestige 9 in no time. And it also says -84000 to next level, which is kind of a bummer.

  5. #35
    Vyre's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    97
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by inception View Post
    Hey, guys. Is there any way to jump down a couple of prestiges with this, after it's been saved on the server? I hit 9 for some reason, jumped up from 4. Wasn't intending that, but even after I revert back and go play for a while, I'm back at prestige 9 in no time. And it also says -84000 to next level, which is kind of a bummer.
    Im not sure, but my friend said that MW2 updated, so its actually checking if you modified any of your stats before you start playing, i can not confirm this tho, as i have not seen it before, but it might be because of that.

    We're really sorry about it, but we dont know why you cant go lower, we have already tested it before we released it and there it worked fine.

  6. #36
    iJustHelp's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    244
    Reputation
    12
    Thanks
    232
    My Mood
    Happy
    not bad, but I already made this a week ago

  7. #37
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by iJustHelp View Post
    not bad, but I already made this a week ago
    indeed, you did.. and uploaded it on *********.. Bummer..


  8. #38
    andofx1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    9
    Thanks
    18
    Great hack ,works perfect.

  9. #39
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy


  10. #40
    killer969's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Behind you <w<
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    hey, thank you for the great trainer.

    but well, I have an important problem.

    I have used the same trainer before on previous version (well, not the same trainer, but it was, I believe, from the same programmers).

    Well, my stats are locked on level 42 prestige. Even if i play normally, level up, then close the game, when I come back on, it is again level 42. Same happens when I use the trainer and level up (or down, because I didnt really want prestige (yet)).

    Can anyone help me? maybe this happened to someone else before, I'm sorry if anyone mentioned it before, I just thought I should ask it here.

  11. #41
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by killer969 View Post
    hey, thank you for the great trainer.

    but well, I have an important problem.

    I have used the same trainer before on previous version (well, not the same trainer, but it was, I believe, from the same programmers).

    Well, my stats are locked on level 42 prestige. Even if i play normally, level up, then close the game, when I come back on, it is again level 42. Same happens when I use the trainer and level up (or down, because I didnt really want prestige (yet)).

    Can anyone help me? maybe this happened to someone else before, I'm sorry if anyone mentioned it before, I just thought I should ask it here.
    are you using any kind of program? like EAM, (Easy Account Manager) or something else? Sounds pretty weird.. dunno if there is a way to reset all stats back to 0.. Maybe try to make a new thread about your problem..


  12. #42
    killer969's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Behind you <w<
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    no no no no, i used the exact same trainer as you have uploaded, with same name and same interface and stuff. yeah, i will create new thread about my problem... thanks

  13. #43
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by killer969 View Post
    no no no no, i used the exact same trainer as you have uploaded, with same name and same interface and stuff. yeah, i will create new thread about my problem... thanks
    As far as i know, leveling down with a trainer is not possible.. i'm not sure why.. But yea, make a thread..


  14. #44
    Tobii's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Poo Denmark
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Sleepy
    Bump for pure awesomeness...!


Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. [Release] Koeninatorrr's MP Stat Trainer & Craig87's SinglePlayer Trainer (1.0.184)!!!!!!
    By Koen in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 68
    Last Post: 03-04-2010, 08:00 AM
  2. Website with all gun stats?
    By iamNIB in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-2010, 07:39 PM
  3. [Release] Stat Trainer MW2 Multi-Player *[LEACHED]*
    By toporownz in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-2010, 12:58 AM
  4. Reseting all stats and starting from rank 1
    By nate68 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2009, 06:51 AM
  5. I have a trainer all i need is...
    By scooby107 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 17
    Last Post: 05-06-2007, 04:43 AM

Tags for this Thread