Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 163
  1. #136
    Bluthera[BackUp]'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Ban-Land
    Posts
    269
    Reputation
    13
    Thanks
    48
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by koeninatorrr View Post
    Just thinking :
    "since Code.Slice is showing no sounds of life"

    How can you show something that isn't alive O_o

    Anyways, the trainer works on all windows versions, independent of your bit-version (32&64)
    That's where your English shows it's failness and lack of American humor.

    And yes, that's true. I don't get how people are annoyed at it.

  2. #137
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,668
    My Mood
    Bored
    Yo Bluth! I finished up your movie. I apologize for yesterday, heres your vid. I PMed + Emailed + IM'd you too.

    [youtube]<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wpGhYB_d3Zo&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wpGhYB_d3Zo&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0 x6b8ab6&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>[tube]

    Wait for the HD


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  3. #138
    Bluthera[BackUp]'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Ban-Land
    Posts
    269
    Reputation
    13
    Thanks
    48
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by koeninatorrr View Post
    Yo Bluth! I finished up your movie. I apologize for yesterday, heres your vid. I PMed + Emailed + IM'd you too.


    Wait for the HD
    erm.. okay thanks. i've told you i can't edit, but okay.

  4. #139
    xscizorx's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Yeehaw
    With kaspersky it said I got a keylogger.
    From this program...

  5. #140
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Kaspersky ALWAYS says program has likeness to keyloggers. Like if you are trying to login in a game it says the same. Even when I start Cheat Engine kaspersky says that.

    Do NOT mind it.



  6. #141
    Royal S.A.H. Force's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Milkyway, Earth, Europe, Netherlands, Box
    Posts
    135
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Relaxed
    so does it save the stats...
    and if it save the stats on a way, HOW!!?/?
    fugg

  7. #142
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Quote Originally Posted by Royal S.A.H. Force View Post
    so does it save the stats...
    and if it save the stats on a way, HOW!!?/?
    For example...if you update your amount of kills..

    go ingame..

    get 1 kill...

    = saved, unless your game does crash



  8. #143
    TommyR's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Anyone know if this is detectable?

  9. #144
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    still...everything is detectable..but unless you don't do something like 10th prestige with a playtime of 1 day and 3000 kills...

    You are safe if you do it in the lobby...



  10. #145
    Bluthera's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Shibuya, Tokyo
    Posts
    2,375
    Reputation
    13
    Thanks
    370
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    still...everything is detectable..but unless you don't do something like 10th prestige with a playtime of 1 day and 3000 kills...

    You are safe if you do it in the lobby...
    Dude. It's not safe in lobby. Only in barracks and such. After you click join game, VAC activates.

  11. #146
    Comegetme91's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angry
    This is great..Thank you.

  12. #147
    Blac's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    161
    Reputation
    10
    Thanks
    46
    Thanks I was tired of being level 70 10th prestige, so I back hacked, haha. level 1, no prestige.
    Working on new games, will get up my custom made user bars / signatures when I get around to it

    [] Make 1 user bar or sig
    [] Make more user bars or sigs
    [] Make all wanted user bars and sigs
    Continued Later...

  13. #148
    castro18's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi today i tried out the hack for the multiplayer but now i can't see the symbol of my level any more and when i start the game it says threres an error but i can play the game the place whre the symbol should be looks now like a graphic error

  14. #149
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Quote Originally Posted by castro18 View Post
    hi today i tried out the hack for the multiplayer but now i can't see the symbol of my level any more and when i start the game it says threres an error but i can play the game the place whre the symbol should be looks now like a graphic error
    you might have set it too high. reset your stats & try again.



  15. #150
    castro18's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i pushed my level only 5 levels how can i reset it?it cames during playing that there is an error i have installed steam and mw2 new and its already there

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast

Similar Threads

  1. possible answer to why the new trainers dont work for alot of ppl
    By lolz2much in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 97
    Last Post: 08-29-2009, 01:06 PM
  2. does anyone have a trainer or hack for Gunz : The Duel???
    By upgrade540 in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2008, 09:45 AM
  3. release suck trainer by me for kill time ;s
    By yogilek in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 09-24-2007, 03:49 PM
  4. [trade] my super trainer and bypass for a high lvl account
    By killajones427 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2007, 12:13 PM
  5. Emisand's Trainer and Runnable for IndiaGunz
    By emisand in forum Gunz Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 04-28-2006, 03:41 PM