Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 126
  1. #16
    koenich's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    yes got 184. i injekt the dll. and even when the loading screen of the map appears the game get error

  2. #17
    Kopfes's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have the same problem like "koenich":
    inject hack; then ingame press num 0 --> Error
    i have got win 7 ultimate 64 DEMO

  3. #18
    koenich's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ah the first download in this tread is detected, and the second is only no recoil? right?

  4. #19
    Hell_Demon's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Gender
    male
    Location
    I love causing havoc
    Posts
    3,660
    Reputation
    236
    Thanks
    4,132
    My Mood
    Cheeky
    first ones detected because of the ESP hack(havent updated that).
    The 2nd one posted has only the no-recoil, which is updated so should be VAC undetected for today
    Ah we-a blaze the fyah, make it bun dem!

  5. #20
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Kopfes View Post
    i have the same problem like "koenich":
    inject hack; then ingame press num 0 --> Error
    i have got win 7 ultimate 64 DEMO

    get the full version rather than demo not 100% w7 compatible kinda like in the middle of visat and windows 7 lol


  6. #21
    Kopfes's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by toobanooba View Post
    get the full version rather than demo not 100% w7 compatible kinda like in the middle of visat and windows 7 lol
    yea i know my new PC is on the way

  7. #22
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Kopfes View Post
    i have the same problem like "koenich":
    inject hack; then ingame press num 0 --> Error
    i have got win 7 ultimate 64 DEMO
    Quote Originally Posted by Kopfes View Post
    yea i know my new PC is on the way
    nice good luck


  8. #23
    vac2disabler's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    behind vac
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by powner View Post
    yeah cause it is writing memory. and well VAC just made a ninja-update like Melodia would said. so don't try any disabler for the moment
    oh pls dont talk bullshit..you dont even know how vac is working.
    there is still a vac disabler which is 100% proof...if you dont believe download ollydbg attach steam, use disabler and look after it...but i think your knowledge is not good enough to do this.
    you are just telling what you heard and thinks this must be true.
    brownnoser lol

  9. #24
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by vac2disabler View Post
    oh pls dont talk bullshit..you dont even know how vac is working.
    there is still a vac disabler which is 100% proof...if you dont believe download ollydbg attach steam, use disabler and look after it...but i think your knowledge is not good enough to do this.
    you are just telling what you heard and thinks this must be true.
    brownnoser lol
    well then pm me it and ill test it and see if your the one talking crap or not... mr i know it all choob


  10. #25
    czeska's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Hell_Demon View Post
    Works only on patch 1.0.184!

    Features:
    No recoil/spread on/off - numpad 0
    Chopper ESP on/off - numpad 1

    Credits:
    themonsterman
    Hell_Demon

    Detected, so use at own risk!
    Hi. I asked how to run this hack? Do you want to "Winject.exe?
    I have windows XP and when I push NUM1 it comes to my desktop:[

  11. #26
    madchris's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cool
    hi thx for youre great work
    but i have a problem wenn i start the game and then i trie to take it but it brings me back to the desktop and the exe has a problem i have windows 7 64 bit can you please help me and thank you very much

  12. #27
    Kenki's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey.
    I have the same Problem. I inject the .dll with Winject and it's all right until I' ingame an push Num 1, then comes Error.
    I hope it will work soon (:

  13. #28
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by czeska View Post
    Hi. I asked how to run this hack? Do you want to "Winject.exe?
    I have windows XP and when I push NUM1 it comes to my desktop:[
    when you open winject.exe on the bottom of it find the .dll that came with the hack so for example hackmw2.dll you put that in the bottom box and then you run mw2 once mw2 is at the main menu you then alt tab out and go to the top box on winject which should say "target" then click the down arrow and you should see iw4mp.exe click that then click on inject and if blue writing appears on the bottom of winject that means it was successfully injected but if it made a sound saying "somethings wrong" and the writing is colour red that means that you have not injected properly.

    Quote Originally Posted by madchris View Post
    hi thx for youre great work
    but i have a problem wenn i start the game and then i trie to take it but it brings me back to the desktop and the exe has a problem i have windows 7 64 bit can you please help me and thank you very much
    yes run your mw2 as admin both the steam+mw2+winject to all run as admin if that does'nt work try running it in compatibility mode


  14. #29
    koenich's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    look at the beginn of theis tread, the first comment with the download is detected, some comments up there is a new download with only the recoil hack

  15. #30
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by koenich View Post
    look at the beginn of theis tread, the first comment with the download is detected, some comments up there is a new download with only the recoil hack
    exactly but who reads these days all they do is go straight to the download's pfft choobs lol


Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. KVizzle's Hackz - No Recoil/Spread/Reload/Fog, Aimbot, and Chamz
    By KVizzle in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 368
    Last Post: 09-22-2008, 11:14 AM
  2. Help - No Recoil/Spread
    By cordobez in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2008, 11:49 AM
  3. [Finding] No Recoil/Spread
    By d7x in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 08-08-2008, 08:25 PM
  4. [HELP] need help by no recoil/spread
    By erwin0003 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 11
    Last Post: 09-28-2007, 08:11 PM
  5. My no recoil/spread is not working xD Help Please
    By pwningemodrumers in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-11-2007, 09:49 PM