Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
  1. #46
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Bobmanb View Post
    still gives the error

    Hmmm...
    what exactley did yo add?

  2. #47
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    same as before, all the iw_00, etc files, the holographic sight, ACOG, and Black sniper scope.
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  3. #48
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Bobmanb View Post
    same as before, all the iw_00, etc files, the holographic sight, ACOG, and Black sniper scope.
    and you redownloaded the hack?

  4. #49
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    yes, of course.

    next time I'll leave out the custom scopests and just do the iwd files. Then lets see what happens.
    Could it be because I am running the german version?

    NOTE: multiplayer with the german version appears no different, I can play with peoples of all origins.
    or different countries, and 1,3 worked on it, so thats probably not the issue.
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  5. #50
    scorchy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get files different from server, I just downloaded today

  6. #51
    cwafflez's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    in my GF bed
    Posts
    458
    Reputation
    13
    Thanks
    513
    My Mood
    Blah
    it says files different froms erver? do i always have to be host?

  7. #52
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    try to delete local content and redownload.
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  8. #53
    cwafflez's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    in my GF bed
    Posts
    458
    Reputation
    13
    Thanks
    513
    My Mood
    Blah
    local content?

  9. #54
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by cwafflez View Post
    local content?
    The game that is installed locally on your computer = Local content, Not that hard ?

  10. #55
    Bluthera's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Shibuya, Tokyo
    Posts
    2,375
    Reputation
    13
    Thanks
    370
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by cwafflez View Post
    local content?
    Go right-click Steam icon in taskbar, select Games or Library, depends on whether or not beta. Then right-click the game, properties. Local. Delete Local Game Cache/Content.

  11. #56
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    Only copied the iwd files now, but still get the same error.

    This is not looking good. Guess I'll go back to 1.3!
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  12. #57
    Bluthera's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Shibuya, Tokyo
    Posts
    2,375
    Reputation
    13
    Thanks
    370
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by Bobmanb View Post
    Only copied the iwd files now, but still get the same error.

    This is not looking good. Guess I'll go back to 1.3!
    All I can say is, re-follow the instructions word for word. Good luck.

  13. #58
    scrappy1985's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Busy
    awesome thanx






  14. #59
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    Ok, i took out my troubleshooting skills, and it turns out, the folder iw blabal 2 might be the culprit. Anyway, I did not copy this folder, and it works now!

    P.S. The colors you chose are perfect, and extremely visible!
    Thanks!
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  15. #60
    gaogaorui's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    just sniper have the texture mod..why?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Texture Hack V1.6 by the Texture Hacking Team [All Versions]
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1258
    Last Post: 08-17-2011, 05:50 PM
  2. [Release] Texture Hack V1.51 by War3zdude92's Texture Hacking Team {v1.1.195 compatible}
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 581
    Last Post: 06-16-2010, 08:25 PM
  3. [Release] Texture Hack V1.5 By War3zdude92's Texture Hacking Team (v1.0.184 Compatible)
    By ArchNemesis in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 04-13-2010, 07:51 AM
  4. [Release] MultiHack (ESP/NORECOIL/TEXTURE) All-In-One! FOUND BY MW2 HACK TEAM!
    By Koen in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 199
    Last Post: 02-16-2010, 09:50 PM
  5. MPGH Warrock Hacking Team
    By Dave84311 in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2006, 09:56 AM

Tags for this Thread