Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 152
  1. #46
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    You can change garvity, map, gametype and so...

  2. #47
    OctavioPT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    u can only change if u are the host

  3. #48
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    NO! You don't have to be host just have the console and you can do whatever you like.

  4. #49
    OctavioPT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by dostogg View Post
    NO! You don't have to be host just have the console and you can do whatever you like.
    tys

    u know any mw2 crack?

    zero gear is dead atm

  5. #50
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    There are no working craks atm but i hope there will eb a new one soon

  6. #51
    iwan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    dadad
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it only works If I don't use VAC chaos :/

  7. #52
    dutchtimer's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    in a town
    Posts
    520
    Reputation
    9
    Thanks
    45
    My Mood
    Fine
    it says it is better if use you use a vac disabler

    so you don't need to use one

  8. #53
    iwan's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    dadad
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Yeah it would be safer, but i've tried the aimbot and I just don't understand it, to get it to work 100%.
    Please respond me on this, if u have an asnwer.

  9. #54
    angranity's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    I don't want to download an VAC blocker/disabler, because these most likely include few viruses in 'em, and require to shut down your firewall/antivirus in order for it to work. And these might not be that safe anyways.

    That's why I would like to know if it's possible for me to get banned if I use the hack only in Private Matches, can I get banned like that? Like if I play only with my brother.. and both of us use the hack, can we get banned if we do not use VAC blocker/disabler?

    Please answer.

  10. #55
    OctavioPT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by angranity View Post
    I don't want to download an VAC blocker/disabler, because these most likely include few viruses in 'em, and require to shut down your firewall/antivirus in order for it to work. And these might not be that safe anyways.

    That's why I would like to know if it's possible for me to get banned if I use the hack only in Private Matches, can I get banned like that? Like if I play only with my brother.. and both of us use the hack, can we get banned if we do not use VAC blocker/disabler?

    Please answer.
    ofc u will get banned as soon as u start the game

    this vac disabler works

    have steam opened and run the vac chaos as admin

    u dont have to deactivate anything

  11. The Following User Says Thank You to OctavioPT For This Useful Post:

    angranity (03-31-2010)

  12. #56
    angranity's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by OctavioPT View Post
    ofc u will get banned as soon as u start the game

    this vac disabler works

    have steam opened and run the vac chaos as admin

    u dont have to deactivate anything
    Thanks for the help, I'll try out the VAC Chaos, but could you give me a direct link to where I could download it from? I fail at Googling, because I might pick up a link that gives me just loads of trojans.

    And yeah, I started up the game without using VAC Chaos, and I didn't get banned, but I got an error when trying to use the Aimbot, I think this has something to do with Windows 7, and the new problems.

    Anyways, I found out that I didn't get banned, so it means it's just recommended to use VAC, and maybe I had just luck when I didn't get banned. However, as soon as I get the link, I'll download VAC Chaos, and try it out.

    Thanks.

  13. #57
    dutchtimer's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    in a town
    Posts
    520
    Reputation
    9
    Thanks
    45
    My Mood
    Fine
    well i can say where you can get it but then it have to be pm

  14. #58
    OctavioPT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Happy
    u havent been banned cuz this hack isnt detected yet

    tomorrow it should be detected

  15. #59
    angranity's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by dutchtimer View Post
    well i can say where you can get it but then it have to be pm
    I find it so, that I can't find the PM button, and I'm retarded, or I just simply can't PM yet at this rank.

    However, also, a PM sounds really, "something-to-not-believe", as you know, VAC Chaos is a public program, and wherever you get it from, lots of people around here know it, so why to PM? You can just say it.

    But, you can also PM it to me.

  16. #60
    angranity's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Aggressive
    Sorry doubleposting guys (and girls).

    I downloaded VAC Chaos from a link that I can believe, it started up well, and I followed all the instructions, and in the configuration, I had enabled the user developement thing, but I didn't check the "darv" -thing.

    Now I was ready, Steam on, VAC Chaos on, I press'd "Load Game", and after a second or two, it gave me an error with something about to try again after toggling on the Network Connection.

    What to do? I followed the instructions damn well, and VAC was Not Loaded, and everything was good, game was just not loaded, because I was going to Load it but then it gave me this error. Please help.

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Modern Warfare 2 Multiplayer Trainer v1.0.184 UPDATE
    By gott4 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 02-19-2010, 02:19 AM
  2. Modern Warfare 2 Patch 1.0.184
    By Bluthera in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 8
    Last Post: 02-16-2010, 10:24 PM
  3. Call of Duty 4: Modern Warfare- PS3
    By gamer_0 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2008, 03:53 PM