Page 11 of 26 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 380
  1. #151
    GraphicNZ's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bored
    Thanks for this bro. Helped me a lot.

  2. The Following User Says Thank You to GraphicNZ For This Useful Post:

    blackrog (06-07-2012)

  3. #152
    ace2's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Daring
    sorry i still dont understand what to do

  4. #153
    wap101's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by ace2 View Post
    sorry i still dont understand what to do
    Its super simple to do..
    1. Download and Extract the files to a folder
    2. Run Cod MW2
    3. Alt+Tab out and run EAM (As admin if needed)
    4. Hit the export stats button - Will say its sucessful
    5. Close EAM
    6. Open up PSE (As admin if needed)
    7. Open your player stats that you just exported with EAM
    8. Edit your stats to your liking (titles/emblems/challanges etc.)
    9. Save your stats and close PSE
    10. Open up EAM again (As admin if needed)
    11. Click Import stats - Will say its sucessful
    12. Close EAM and go play 1 FULL game to make your new stats stick and become permanent

    Thats it.

  5. The Following 3 Users Say Thank You to wap101 For This Useful Post:

    ArchNemesis (06-16-2010),B4M (06-17-2010),House (06-16-2010)

  6. #154
    dukkypoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    9
    Thanks
    19
    My Mood
    Yeehaw
    so if i accidentally have EAM on when im in a lobby will i get banned?
    but im not using the EAM?

  7. #155
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by dukkypoo View Post
    so if i accidentally have EAM on when im in a lobby will i get banned?
    but im not using the EAM?
    50-50%.

    Depending if the EAM Class is active or not.
    Love You All~

  8. #156
    barrakka's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    PSE show me only empty lines and i cant edit it is it a bug?

    i only want the spinning prestige 10 emblem

  9. #157
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,866
    My Mood
    Angelic
    do you run it as admin?

  10. #158
    Gifford2014's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    NC, USA
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Wtf does Rename the playerstats file you want to use to playerstats.txt. Place the playertats.txt file it in the stat path (default path is the same folder as EAM). If you cannot see the .txt extension, right click the file and go to Properties to rename. that step mean?

  11. #159
    dukkypoo's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    118
    Reputation
    9
    Thanks
    19
    My Mood
    Yeehaw
    i'm not gonna use this then if there is a 50% of getting banned cus i normally leave my trainers acidently on

  12. #160
    LikeJoJo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    HI i download and make it al soo and when i will press on import stats it says playerstats.txt not found
    but i have it in the sam ordner


  13. #161
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by dukkypoo View Post
    i'm not gonna use this then if there is a 50% of getting banned cus i normally leave my trainers acidently on
    Quote Originally Posted by LikeJoJo View Post
    HI i download and make it al soo and when i will press on import stats it says playerstats.txt not found
    but i have it in the sam ordner

    @ dukky: you should know that you should never leave your trainers etc open while, playing...just wondering what do you do after you have achieved what you want with whichever trainer?... do you just start the game, without closing the trainer?

    @likejojo: have you found the correct directory...?


  14. #162
    killer618's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Cynical
    when i press the reset button i go to 1 lvl but when i open again the mw2 i am prestige 10 lvl 70! how can i reset my stats correctly?

  15. #163
    Jykza's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    The only thing I really wanted to edit with this was to give myself a few new titles. Problem is, the titles don't load correctly in the Playerstats Editor. I only see a list of all the titles as Unknown (Offset #). So the only real way I can get the titles I wanted is to complete the entire list so I have ALL of them. I ain't really opting for that since I would guess that it increases my chances of getting banned (having Prestige 10 title as level 70 no prestige doesn't really look right does it?). So, anyone have a solution for this? If not, does anyone know the Offset numbers for the titles "Silence" and "Dying Breath"?

    Any help is appreciated!

  16. #164
    dergamer101's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by killer618 View Post
    when i press the reset button i go to 1 lvl but when i open again the mw2 i am prestige 10 lvl 70! how can i reset my stats correctly?
    go to c/programme/steam/steamapps/common/cod/player delete all .stat files than go to c/programme/steam/userdata go into the number file than in another number file than remote and delete the files md202ef8d and md2020ef8d.bak

  17. The Following User Says Thank You to dergamer101 For This Useful Post:

    killer618 (06-21-2010)

  18. #165
    KearGunz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by dergamer101 View Post
    go to c/programme/steam/steamapps/common/cod/player delete all .stat files than go to c/programme/steam/userdata go into the number file than in another number file than remote and delete the files md202ef8d and md2020ef8d.bak
    Hey I got the same problem as Killer...
    When do you do all your steps?
    While having COD open or closed?

Page 11 of 26 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] MW2 EAM (Easy Account Manager) 1.3.37a
    By PaNiKoS in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 11
    Last Post: 05-06-2011, 01:19 AM
  2. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2 UPDATE (1.0.174)
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 102
    Last Post: 04-07-2010, 05:15 PM
  3. [Release] Easy Account Manager COD Rank&Unlock Hack
    By DirtyHippie in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 16
    Last Post: 02-07-2010, 01:49 AM
  4. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2 (After Patch 1.0.172)
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 37
    Last Post: 01-12-2010, 07:59 AM
  5. [Release] Easy Account Manager for CoD: MW 2
    By Houston in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2009, 09:48 AM

Tags for this Thread