Page 8 of 58 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 866
  1. #106
    veeveen's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    Please learn how to read.

    Kthxbai.
    Hey Blubb, read the entire thread about setting the "Please set your cod6 path" stuff, nothing worked. Seriously. So I really need some help here. Hmm..

  2. #107
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Go into your settings tab and set your cod6 game path, NOT your steampath.

    For instance...C:\Program Files\Steam\SteamApps\Common\call of duty modern warfare 2



  3. #108
    diabloste's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Anyone who wanna make a guide for this? I cant figure it out D:

  4. #109
    Repa's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    female
    Location
    Turn around...
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by diabloste View Post
    Anyone who wanna make a guide for this? I cant figure it out D:
    Quote Originally Posted by Repa View Post
    I made this READ-ME a while ago but Hawkie didn't add it to his unlocker.

    Code:
    @Tutorial by Repa ◕‿‿◕
    ==============================================
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    How to use the Trainer right. (MULTIPLAYER)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ==============================================
    1. Open Modern Warfare 2.
    2. Press F5 to enter the Windowed Mode.
    3. Open Trainer.exe
    4. Choose the settings and Apply.
    5. Close the Trainer.
    6. Go to Multiplayer.
    7. Play 1 Match.
    8. Quit Modern Warfare 2
    9. Re-Open Modern Warfare 2
    __________________________________________
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    __________________________________________
    How to use the Trainer right. (SINGLEPLAYER)
    
    1. Open Trainer.exe
    2. Go to "Single Player" tab.
    3. Press "SinglePlayer Ammo Settings" button and modify it to your likings.
    4. Go to "Settings" tab.
    5. Press the "Launch Singleplayer" button.
    6. Play. (Infinite Ammo = F2 , Infinite Health = F3 [F6 = Invisible , F7 = UFO-Mode , F8 = SpeedHack and F9 = Low Gravity])
    ____________________________________________________________________________________________________________
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [  ] Are for x32 Bit Version Only ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ============================================================================================================
    Theres how to use it.

  5. #110
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    This is still false.

    Code:
    1. Open Trainer.exe.
    2. Open Modern Warfare 2.
    3. Press F5 to enter the Windowed Mode.
    4. Choose the settings and Apply.
    5. Close the Trainer.
    6. Go to Multiplayer.
    7. Play 1 Match.
    8. Quit Modern Warfare 2
    9. Re-Open Modern Warfare 2
    _____________________________
    
    When getting "You did not set your game path correctly"
    
    > Settings Tab > Game path > Browse Button > Choose your CALL OF DUTY FOLDER NOT STEAM FOLDER



  6. #111
    wap101's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Repa View Post
    Try "Easy Account Manager" by War3zdude92.
    Any other methods of achieving all titles/emblems? I dont really wanna mess with EAM.. basically because i know ill mess it up and ive heard that i have to run it everytime the game runs.. I just want to do it once and get it over with.
    Correct me if im wrong though

    Wap101

  7. #112
    Leryn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have a huge problem. I used few diffrent hacks to unlock my emblems/prestige/weps/perks. And one day it seems to start bugging. I keep ending up as level one prestige 10. Ok no big deal i though so i just started leveling us normal. The next day without using any hacks im back to my prestige 10 level one.

    Do you have any idea how to fix this so my level does not get fucked up everytime i close Cod. I even use the hack guide and play one game before i close cod to "save" the stats but it does not seem to work.

  8. #113
    MoreButter's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Stressed
    Before I decide to use this program, is this a perminant level change? or is it just temporary?

    E.G, I use it once, it works. Restart game is it the same level? or is it reset back to original one?

  9. #114
    40centee's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hi, its detectet?

  10. #115
    m3xchampin's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Las Vegas
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When i Try To Inject It Say
    Error Occurred.
    What do i Do?

  11. #116
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    It has probably still worked anyways.



  12. #117
    wap101's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    76
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by MoreButter View Post
    Before I decide to use this program, is this a perminant level change? or is it just temporary?

    E.G, I use it once, it works. Restart game is it the same level? or is it reset back to original one?
    Its permanent. Ive done it 4 diff times on 4 accs, only had to do it once, and Its stuck everytime

    @40centee.. No its not detected

  13. #118
    m3xchampin's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Las Vegas
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Talking

    Quote Originally Posted by Blubb1337 View Post
    It has probably still worked anyways.
    Are u Sure ?
    lol

  14. #119
    Blubb1337's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    5,923
    Reputation
    161
    Thanks
    3,096
    Go ingame & take a look...



  15. #120
    someone3591's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I can't get it working. I start updater.exe then after it has finished downloading, it starts the trainer but it crashes when opening when I run trainer.exe manually it still crashes

Page 8 of 58 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Trainer&Unlocker by Abstract [1.2.208] With MW2 liberation
    By JawsHD in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 10-05-2011, 12:54 AM
  2. [Release] Trainer/Unlocker [1.2.208]
    By Barcelona13 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2011, 12:07 PM
  3. [Detected] Trainer&Unlocker by Abstract [1.2.208]
    By Abstract in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 197
    Last Post: 10-24-2010, 11:26 AM
  4. [Release] Opravdu's Mw2 Trainer (unlocks, perks, accolades)
    By Opravdu in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 128
    Last Post: 05-08-2010, 09:28 AM
  5. [Detected] SP+MP Trainer/Unlocker V2[1.0.184]
    By Blubb1337 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 90
    Last Post: 04-21-2010, 07:49 AM